mina küll tahaks teiste klubi liikmetega ka kohtuda

Mis teie arvate?
pakkuge mingeid ideid?

kui sa juba teema tegid, siis võiksid ise ka mingi idee välja käiaKaunitar5 kirjutas:Kas midagi tulemas ei ole...teeks midagi koos...
Mis teie arvate?
pakkuge mingeid ideid?
neid E-esid on ju veel olemasRain530 kirjutas:kui sa juba teema tegid, siis võiksid ise ka mingi idee välja käiaKaunitar5 kirjutas:Kas midagi tulemas ei ole...teeks midagi koos...
Mis teie arvate?
pakkuge mingeid ideid?
Võimalusi on ju paju mida teha. Näiteks lihtsalt vabas õhus E36-te või E34-jade kogunemine, samamoodi võib ka näiteks minna bowlingut mängima või karti sõitma või hoopis midagi muud. Valik on ju suur
need mis ma välja tõin on lihtsalt siin foorumis kõige suuremaarvuliselt esindatud, aga E39 kogunemisele tuleks isegi nillimaaise kirjutas:neid E-esid on ju veel olemasRain530 kirjutas:kui sa juba teema tegid, siis võiksid ise ka mingi idee välja käiaKaunitar5 kirjutas:Kas midagi tulemas ei ole...teeks midagi koos...
Mis teie arvate?
pakkuge mingeid ideid?
Võimalusi on ju paju mida teha. Näiteks lihtsalt vabas õhus E36-te või E34-jade kogunemine, samamoodi võib ka näiteks minna bowlingut mängima või karti sõitma või hoopis midagi muud. Valik on ju suur
Are kirjutas:Meestele me karjume alati küsimuste peale "otsing" aga propelleriga naisi annab tikutulega otsida seega nondega ollakse siivsamad siin foorumis, mõni pääle sinu on siin veel aga see on vähe.
Käsi kähku sõbranjel bemu osta ja kutsu trefunksile kuskile piljardisse.
Terve see mansa kes siin saidil jõlgub on ka Hiiu Piljardis vahest käinud.
Ideid ja ettepanekuid oodates...
terv Are
sama siin,v6iks natuke rohkem aega anda,kuna see n2dalavahetus oleks ikkagi liiga kohe... ja miks mitte p2rast kogunemist v2ike cruiis teha ja siis kusagile istuma ja piljardit m2ngima?!Rain530 kirjutas:Võiks natuke pikema etteteatamisega midagi korraldada, sest paljud ei pruugi seda teemat üldse nähagi ja seda on näidanud nii mõnedki eelnevad üritused. Aga eks see jääb juba korraldaja teha
Kahjuks endale laupäeva ka ei sobi, kuna ei viibi Tallinnas