Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
mis iganes kõigele oleks käpp.
Eriti loodaks mõnda 328 peale minu oma näha ja kui võimalik ka joonele ajada.
BMW-de kogunemine pealinnas?
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Re: BMW-de kogunemine pealinnas?
bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.Xloaded kirjutas:Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
Selge =))toivoku kirjutas:bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.Xloaded kirjutas:Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
isiklikkult pooldan kõike

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Ürituste alamfoorumis on siinses foorumis korraldatavad üritused kõik välja toodud.Xloaded kirjutas:Selge =))toivoku kirjutas: bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.
isiklikkult pooldan kõike
Kui seal kirjas pole midagi sinu soovidele vastavat, siis nähtavasti pole plaanis sellist üritust teha.
Ja joonele ajamiseks kannata kevadeni/suveni kui vastavaid üritusi korraldama hakatakse.