BMW-de kogunemine pealinnas?

Jaga infot tulevastest ja kommenteeri juba olnud üritusi
Suletud
Xloaded
Huviline

BMW-de kogunemine pealinnas?

Postitus Postitas Xloaded »

Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
mis iganes kõigele oleks käpp.
Eriti loodaks mõnda 328 peale minu oma näha ja kui võimalik ka joonele ajada.
Kasutaja avatar
toivoku
Huviline
Peamine sõiduk: 524td
Kontakt:

Re: BMW-de kogunemine pealinnas?

Postitus Postitas toivoku »

Xloaded kirjutas:Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.
Xloaded
Huviline

Postitus Postitas Xloaded »

toivoku kirjutas:
Xloaded kirjutas:Ma nüüd ei tee küll mingit kogenemist aga soovin küsida kas lähiajal näiteks selle kuu lõpp mis kohe kohe käes või siis järgmise algus toimub kuskil tallinnas mõni kogunemine või siis kasvõi väike kiirendus =))
bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.
Selge =))
isiklikkult pooldan kõike :D
hanno
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 520d

Postitus Postitas hanno »

Xloaded kirjutas:
toivoku kirjutas: bmw klubi pooldab ainult ametlikke kiirendusi, illegaalsete asjadega siin ei tegeleta.
Selge =))
isiklikkult pooldan kõike :D
Ürituste alamfoorumis on siinses foorumis korraldatavad üritused kõik välja toodud.
Kui seal kirjas pole midagi sinu soovidele vastavat, siis nähtavasti pole plaanis sellist üritust teha.

Ja joonele ajamiseks kannata kevadeni/suveni kui vastavaid üritusi korraldama hakatakse.
Suletud