Rekordiüritusest konkreetsemalt.
- iisak
- Huviline
- Kontakt:
Rekordiüritusest konkreetsemalt.
Kõik,kes tahavad ürituse organiseerimise juures kaasa lüüa:
28.02`08 21.00 Hiiu pubis Tallinnas
Aga ma palun kohale tulla ainult neil,kes arvavad endast kasu olema.Niisama õllelimpsijaid ja kõvatajaid pole sinna vaja.
Suvi on varsti käes!
PS. Modedele teen ettepaneku eelnevad 9 lk möla lukku panna.
28.02`08 21.00 Hiiu pubis Tallinnas
Aga ma palun kohale tulla ainult neil,kes arvavad endast kasu olema.Niisama õllelimpsijaid ja kõvatajaid pole sinna vaja.
Suvi on varsti käes!
PS. Modedele teen ettepaneku eelnevad 9 lk möla lukku panna.
Viimati muutis iisak, 06.03.2008 21:20 32, muudetud 1 kord kokku.
......................Ja mulda kukkus suust, kui 1000-aastane tüdruk naeris.....................
Noh ma panen oma nime kirja kui vabatahtliku abilise.
Organiseerimise mõttetöö faasis minust vist erilist kasu pole seega ma täna kohale vajuma, kõvatama ja õlut limpsima ei hakka.
Kui reaalseks rabelemiseks läheb ja abikäsi vaja, siis võib arvestada, et ma olen valmis ürituse täideviimisel siblima
Organiseerimise mõttetöö faasis minust vist erilist kasu pole seega ma täna kohale vajuma, kõvatama ja õlut limpsima ei hakka.
Kui reaalseks rabelemiseks läheb ja abikäsi vaja, siis võib arvestada, et ma olen valmis ürituse täideviimisel siblima

Indrek
-
- Huviline
- Kontakt:
- iisak
- Huviline
- Kontakt:
Nii.
Esimene koosolek peetud.
Võiks öelda,et väga konstruktiivne oli.
Kokku sai pandud korralduskommitee ja esimesed ülesandedki jagatud.
Kommitee esimees: Iisak
liikmed: Riivo
MarkoS
MartinS
SiilV12
Rain530
Viljar
Raimo_r
Maris
Tarmo
Helis-M
Üks,mis on lõplikult paigas ja edasikaebamisele ei kuulu:
ÜRITUS TOIMUB 23.AUGUST 2008.A
Kogu info ja registreerimine hakkab toimuma spetsiaalselt selleks ürituseks loodud kodulehel. Siia teemasse aga ootame teie poolt ettepanekuid ja soovitusi ja nõuandeid. Kui avalikult seda teha ei taha siis võite saata PS ükskõik kellele korralduskommiteest.
Täname tähelepanu eest.
Esimene koosolek peetud.
Võiks öelda,et väga konstruktiivne oli.
Kokku sai pandud korralduskommitee ja esimesed ülesandedki jagatud.
Kommitee esimees: Iisak
liikmed: Riivo
MarkoS
MartinS
SiilV12
Rain530
Viljar
Raimo_r
Maris
Tarmo
Helis-M
Üks,mis on lõplikult paigas ja edasikaebamisele ei kuulu:
ÜRITUS TOIMUB 23.AUGUST 2008.A
Kogu info ja registreerimine hakkab toimuma spetsiaalselt selleks ürituseks loodud kodulehel. Siia teemasse aga ootame teie poolt ettepanekuid ja soovitusi ja nõuandeid. Kui avalikult seda teha ei taha siis võite saata PS ükskõik kellele korralduskommiteest.
Täname tähelepanu eest.
......................Ja mulda kukkus suust, kui 1000-aastane tüdruk naeris.....................
Ei ole hullu,variant on variant aga mis siis praegu plaanis on (koht ma mõtlen) ja kas mingi tasu ka selle eest tuleb ? oleks vist parem,saaks registreerida ja natuke reklaami teha!Riivo kirjutas:seal pole piisavalt pädevat kohta ja edasi-tagasi saamine sellise hulgaga on mõttetu ..aga aitäh pakkumast
- iisak
- Huviline
- Kontakt:
Plaanis on nii kohad kui osalemistasu aga nendest hetkel veel ei räägi...Peeter21 kirjutas: Ei ole hullu,variant on variant aga mis siis praegu plaanis on (koht ma mõtlen) ja kas mingi tasu ka selle eest tuleb ? oleks vist parem,saaks registreerida ja natuke reklaami teha!
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
praegu on regamise ja reklaami jaoks tsipa vara, eks see ka omal ajal tuleb...järgmine koosolek tuleb sisukam ja siis ehk juba mõningast täpsemat infot ja abi kogemuse võrra rikkamatelt...tänane oli põmst mölale joone alla tõmbamiseks ja stardijooneks komitee tegutsemisele
edit: Iisak oli kiirem
edit: Iisak oli kiirem

´17 4Drive
- TarmoV12
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW X5 4.8i
Lugupeetud (ürituse)huvilised, andke siis jah korraldustiimile pisut aega põhiküsimuste paikaloksutamiseks.. töö alles algab ja info jõuab siia siis, kui selleks on õige aeg. aga tore, et esimene samm on astutud 
meie poolt - "vähem möla, pikem samm!"

meie poolt - "vähem möla, pikem samm!"
Viimati muutis TarmoV12, 29.02.2008 00:45 22, muudetud 1 kord kokku.
V8
Ega siis seda üritust ei saa ju lennuväljal teha. Eestis polegi nii pikka lennurada. Arvestage sellega, et 100 autot rivis ongi juba 1 km. Aga sõita tuli ka vist 5km. Lennuvälja saab kasutada vaid platsina kuhu kogunetakse. Nii oli see ka audiklubi üritusel. Ja see lennuväli kus toimus audiklubi üritus, pole mitte paha koht. Samas arvan ka, et paljud jätavad tulemata kui see üritus toimub Haapsalus. Mõelge sellele kui pikk see maa on. Tulla näiteks Räpinast. Kuna see üritus toimub suhtelisel soojal ajal siis mõelge sellele, et jahutussüsteemid toimiksid korralikult. Seal sõidad pikalt 1.-2. käiguga.
Lugupidamisega .... ja vast ei panda mu möla pahaks.
Igaljuhul edu teamile!
Lugupidamisega .... ja vast ei panda mu möla pahaks.
Igaljuhul edu teamile!
Viimati muutis Karol, 01.03.2008 22:31 01, muudetud 1 kord kokku.
E 39 535 1997.a.
Kuidas see võimalik on ? Kuidas siis alguse ja rivi lõpu vahel saab olla vahemaa lühem kui 1 auto pikkus? Paned mingi kapsaussi vingerdama või? Ei suudeta ju tegelikult sirgelgi neid vahemaid hoida.Helis_M kirjutas:liikuda võib ka mitmes reas...seega teeb see rivi lühemaks....
aga jah üldjuhul peaks jah suurem plats olema kogunemiseks ja siis eraldi ikka pikk mingi tee ....
E 39 535 1997.a.
mitmes rivis sõites tekib ka see, et pead jälgima autosid nii enda ees kui kõrval, seega raskem kindlasti ja suurem võimalus, et vahemaad liiga pikaks lähevad. + jah see, et siis peaks kindlad jooned maas olema, mida mööda sõita, aga lennuväljal ma kahtlen, et on..
Kui pöörad näo päikese poole, jäävad varjud seljataha.
E53 X5 4,6is
E53 X5 4,6is