Vaikselt peaks siin muud kava kokku panema tegelikult, kus üldse üritus toimuks?
Õige jutt, Need kuupäevad ei sa ka olla 100% kindlad kuna põhiline on ,et leiaks kuupäeva mis sobiks kõigile,et koguda palju kupeesi! 3-4 kupeed pole kogunemineratteh kirjutas:kuna kuupäevad hakkavad kukkuma, siis suurema massi huvides soovitaks ikkagi teist kuupäeva
Vaikselt peaks siin muud kava kokku panema tegelikult, kus üldse üritus toimuks?
Ei jää midagi!!Tarmo kirjutas:Kindlasti ei tahaks sellest teha suvalist parklahängi .
Nagu risto juba mainis siis saaks kokku , teeks mõned pildid ja siis edasi kas bowling või midagi sellist.
Aga nagu näha siis ei tule sellest üritusest midagi välja
*mida mida, ise ka hull agitaator ja sinu järgi sai 1. kuupäev enam vähem valitud ka ja nüüd julgeb siin loobuma hakataristokru kirjutas:Lugedes inimeste soove siis ei viitsi keegi mune veeretada...:::Freementar:::... kirjutas:Mune veeretama ma ei viitsi.Kaasa arvatud mina
![]()
Aga ma kahjuks äkki langen ära rivist kuna sünnipäev jäi eelmine kord pidamata ja plaanis vist laupäeval teha
Kindlasti teeme! Järgmine aastaZipp kirjutas:Teeme seda veel ja siis olen lõpuni 100% !