Raivo võiks seda registreerunute nimekirja uuendada. Vähemalt üks nimi on sealt puudu.Aimar kirjutas:Praegu vaadates nimekirja saavad kõik punkte.
BMW Cup, I etapp, Rapla kardirajal 15.05.05 kl 10.00
Sebisin pika ajamise peale ikka klotsid laupäeva hommikuks kohale.Aimar kirjutas:Praegu vaadates nimekirja saavad kõik punkte.![]()
Ise tahaks ka osaleda ,kuid piduriklotsid jõuavad alles heal juhul esmaspäeval.Millimeetrise kattega ei sõida seal kuskile.
Lihtsalt pole saada. Kohale tulen ikka.
Loodan et leian koha vahetamiseks ka.Tänaval veidi nadi vahetada.Nii et ilmselt ka rajale.

V8 

-
- Huviline
Seda 92 kW ei maksa küll häbeneda, kuna Rapla rada on suht aeglane ja võimas mootor pole oluliseks eeliseks. Vähemalt seda näitas mulle eelmise aasta Audiklubi üritusel 92kW-se pooleveolise A4-ga osalemise kogemusciccero kirjutas:ehk tulengi92 kw-ga

Kuna neliveoline ix käitub kuiva asfaldiga tohutult alajuhitavalt ja mootori võimust jällegi ei piisa, et kuiva rajaga lumerajavõtteid kasutada (või ma lihtsalt ei oska seda), suurendaks vihm märgatavalt jällegi minu shansseE28 kirjutas:ainuke probleem on see kui vihma tuleb.

Aga ega me ju mõisa peale sõitma ei lähe (vaid hinnaliste punktide

Ilm võiks ikka ilus olla ja päike paista. Oleks mõnusam hängida ja chillida

Kes enne sellisel üritusel kangutanud pole, nendele hoiatus: see kipub meeldima hakkama ja sõltuvust tekitama

Noo aga äkki saame Aivari juurest abiAimar kirjutas:Sebisin pika ajamise peale ikka klotsid laupäeva hommikuks kohale.Aimar kirjutas:Praegu vaadates nimekirja saavad kõik punkte.![]()
Ise tahaks ka osaleda ,kuid piduriklotsid jõuavad alles heal juhul esmaspäeval.Millimeetrise kattega ei sõida seal kuskile.
Lihtsalt pole saada. Kohale tulen ikka.
Loodan et leian koha vahetamiseks ka.Tänaval veidi nadi vahetada.Nii et ilmselt ka rajale.

Ma ise nigunii laupäeval vähemalt kella kolmeini Aivari juures.
Mercedes EQS 450+ 2022