Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
tere soetasin endale mõni aeg tagasi bmw e28. nüüd sooviksin ära vahetada tagaratta laagrid. kahjuks peab tunnistama et olen veel suht kogenematu nes asjus seega paluksin näpunäiteid tegijatelt
mis teha kõik ei ole sündinud mutrivõti käes
Viimati muutis Roheline, 19.05.2005 09:20 36, muudetud 1 kord kokku.
heh tagaratas on juba tegelikult puhas kuid kokkupanek tundub kohati üle mõistuse raske näivat. isegi natuke liiga raske. tundub et asi peak mingite tundmatute nõksudega käima
e30 käis igatahes niimoodi:kõigepealt tuleb keerata laagrit kinni hoidev mutter lahti see ratta keskel(oli väga vintskelt kinni igatahes). Siis ratas alt ära, suport küljest, eemalda piduriketas, keera lahti poolass diferentsiaali küljest, võta vasar ja mingi sobivas mõõdus raudlatt ja löö slants laagri seest välja, eemalda stopperseib laagri eest, löö vana laager välja, uus sisse, komplekteeri ja ongi valmis:)
hm
ma pigem arvan et kuskil olen mingi vea teinud , kuigi sai kõik täpselt meelde jäetud kus ja mis käis. eks ma proovin siis
no **** kui ta lahti tuli siis peaks ta ju kokku ka minema