Avastasin nädalavahetuse Sl Õhtulehest info ja siis Sr lehelt täpsemalt.

Ei tea kas antud üritusest on meil juba juttu olnud kuid ,kui on siis topelt ei kärise.
Tauri kirjutas:Juhul kui SR tegelastel ka meeleavalduseks luba olemas siis toetan EBK osalemist antud aktsioonis igati.
Vastasel juhul tuletan meelde, et LE räägib ka põhjendamatult aeglasest sõitmisest ja liikluse takistamisest, mis on samuti karistatav nagu kiiruse ületamine!
Õhtuleht kirjutas:Ehkki Delfis väidetakse, et aktsiooni eestvedajad tegutsevad ametliku loa saamise nimel, kinnitab linnavalitsuse pressiesindaja Jaan Rõõmussaar, et selleks on juba hilja - luba tuleb taotlema hakata vähemalt kaks nädalat enne üritust
Õhtuleht kirjutas:Aatriumi mööblikaubamajale on meeleavaldajate kogunemine nende parklas aga uudis - ükski korraldaja ei ole selleks luba küsinud.
Mati Songissepp kirjutas:Nii aeglane sõit on tema sõnul omavoliline liikluse takistamine, milleks oleks küll linnavalitsuse luba vaja. Sellist käitumist nimetab ta streigiks.Ka liikluseeskirjas on punkt, mis keelab põhjendamatult aeglase sõiduga teisi liiklejaid takistada.
MAdis Tilk kirjutas:Kui tegu on organiseeritud meeleavaldusega liikluses, on selleks tarvis politsei luba.
Minu arust pole ju luba vaja, kui inimesed, kes hoolivad oma autost väga, satuvad ühtesid teelõike samaaegselt kasutama. Ning liikluseeskiri lubab põhjendatult aeglaselt sõita!Relk kirjutas:Üldiselt pooldan selliseid ettevõtmisi, eriti Tallinna vääääga halbade teede valguses, kuid kahju et luba ei ole. Tahtsin isegi minna aga nüüd ei lähe kui luba pole.
see et satuvad ei oleks küll tõenäoline, aga kuidas tõestada et see on üritus? kuidas sülitavad liikluseeskirjale? kui sõidavad teeolule vastava kiirusega?Tauri kirjutas:10-20 km/h liigelda ei ole põhjendatud ikkagi väga paljudes kohtades ja antud üritus on organiseeritud ja kui ei ole vastavaid lubasid siis on tegemist mitteametliku ja seadust rikkuva üritusega.
PS! tahaks seda tõenäosusteooria arvutust näha, et nt. Pärnu maantele satub ühe korraga 200 autojuhti, kes väga hoolivad oma autodest aga sülitavad liikluseeskirjadele
Politsei ja kõik muud organid on juba kursis selle üritusega.villi kirjutas:aga kuidas tõestada et see on üritus?
sellise sõidukiiruse valimiseks piisab 3'st autost, kes kõrvuti kolme rea peal ühtlaselt 10km/h sõidavad. Ülejäänud (kes järel sõidavad) ei oma suurt valikut, kui neil sama tee on..Tauri kirjutas: PS! tahaks seda tõenäosusteooria arvutust näha, et nt. Pärnu maantele satub ühe korraga 200 autojuhti, kes väga hoolivad oma autodest aga sülitavad liikluseeskirjadele
ma natuke väljendasin valesti ennast. mõtlesin rohkem seda, et kes ja kuidas tõestab, et kes on seal niinimetatud üritusel ja kes niisama liikleja?hanno kirjutas:Politsei ja kõik muud organid on juba kursis selle üritusega.villi kirjutas:aga kuidas tõestada et see on üritus?
Kui erinevates foorumites kutsutakse inimesi üles sellist teguviisi järgmina, siis on ju korraldatud...
äkki tagaklaasil ilutsevate suurte kleepsude järgi?villi kirjutas:ma natuke väljendasin valesti ennast. mõtlesin rohkem seda, et kes ja kuidas tõestab, et kes on seal niinimetatud üritusel ja kes niisama liikleja?hanno kirjutas:Politsei ja kõik muud organid on juba kursis selle üritusega.villi kirjutas:aga kuidas tõestada et see on üritus?
Kui erinevates foorumites kutsutakse inimesi üles sellist teguviisi järgmina, siis on ju korraldatud...
20 mai kell 17:00 Tallinnas kadrioru staadioni esisel platsil toimub koosolek!rzz kirjutas:Tore küll sõita, ummistada ja teiste aega raisata, et paarile paksule LV's selgeks teha, et teed katki on. Aga seda mida teede ummistamine endaga lisaks veel kaasa võib tuua tasuks ka mõelda :
Kuskil mingi tulekahju, liiklusõnnetus, kuritegelik üritus või jumalteabmis, mis nõuab kiiret reageerimist ja kohale jõudmist.
Mõni süütu inimene võib majja sisse põleda, nuga saada või varaliselt hävida, kuna mingi osa autojuhte tekitavad kesklinna blokaadi.
Kui mu 4-aastasele lapsele peaks sel hetkel triikraud pähe kukkuma ning kiirabil vaja kiirelt majani jõuda.. ning seda takistab 2km pikkune protestijate rivi, siis ma laseks heameelega korraldajad oksa tõmmata või kinni panna. Õnneks laps maal praegu..![]()
Aga natuke mõttetu plaan minu arvates..
ma olen väga päri selle arvamusega. ega me ei räägigi koosolekust, ikka sellest n.ö. protestisõidust. ma ei pea samuti normaalseks kaasliiklejate ja -kodanike elude häirimist. nii jääb mulje, nagu see streik oleks kaasliiklejate vastu suunatud, mitte Tallinna LV vastu. rääkimata ohusituatsioonidest, mida see endaga kaasa võib tuua.rzz kirjutas:Tore küll sõita, ummistada ja teiste aega raisata, et paarile paksule LV's selgeks teha, et teed katki on. Aga seda mida teede ummistamine endaga lisaks veel kaasa võib tuua tasuks ka mõelda :
Kuskil mingi tulekahju, liiklusõnnetus, kuritegelik üritus või jumalteabmis, mis nõuab kiiret reageerimist ja kohale jõudmist.
Mõni süütu inimene võib majja sisse põleda, nuga saada või varaliselt hävida, kuna mingi osa autojuhte tekitavad kesklinna blokaadi.
Kui mu 4-aastasele lapsele peaks sel hetkel triikraud pähe kukkuma ning kiirabil vaja kiirelt majani jõuda.. ning seda takistab 2km pikkune protestijate rivi, siis ma laseks heameelega korraldajad oksa tõmmata või kinni panna. Õnneks laps maal praegu..![]()
RZZ jutt on täiesti õige. Mina arvan, et pigem võiks iga päev vastavate klubide liikmed või siis aktsioonist osavõtta soovijad teha järgmist: Kirjutada kaebakirjasid ja e.-maile. Seaduse kohaselt, peaks igale kirjale teatud aja pärast vastus tulema seletustega. See ummistaks ju konkreetselt otsustavate inimeste tähelepanu. Kulu on ju suht väiksem ja keskonna saastatus jne on välistatud. Pealegi võib ju sisu olla täiesti aus a'la stiilis:" Sõitsin ...teelõigul ,.....kella paiku ja esitan käesolevaga päringu, mjillal antud teelõik sõidukõlbulikuks tehakse. Teie vastust ootama jäädes. Lugupidamisega.rzz kirjutas:Tore küll sõita, ummistada ja teiste aega raisata, et paarile paksule LV's selgeks teha, et teed katki on. Aga seda mida teede ummistamine endaga lisaks veel kaasa võib tuua tasuks ka mõelda :