One Mile Challenge 2005, Tapa Lennuväli, 28. mai kell 13.00
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Mul juba näpud sügelevad uue pumba järgi, vana pump juba maas ja kohe-kui uus käes, autole hääled sisse ja tuld, jõuan veel enne teisi Tapale vast
Ei tea küll, kudas klubilastele seda kompenseerida, arvata on, et suvepäevadel tuleb hulgem õlut tasuks kaasa võtta
Igatahes suured tänud kõigile, kes kaasa aitavad/aitasid, ei oleks osanud arvata, et sellest hommikusest mõttevälgatusest üks kõne teha selline trall hakkab 

muig, ma pole väga ülbitseja tüüp. ja erilist vihavaenu just ka ei ole ebk ja mbce vahel. no kui ehk see välja arvata et jalkamatsil 2-3meest laksu munadesse said:P aga see läks ka üle pärast pooletunnist lamamist. niiet oleme sõbrad edasi.
aga edu siis uue pumbaga (pierburg?) ja anna tsällendsil aga tuld
edit: pump anti üle, ei tulegi teine mb-ga kohale. sponsorlusleping jääb katki
aga edu siis uue pumbaga (pierburg?) ja anna tsällendsil aga tuld

edit: pump anti üle, ei tulegi teine mb-ga kohale. sponsorlusleping jääb katki

Naisel on bemm :p
- Kristjan_K
- Huviline
206 radari ja 210 andurite järgiNu kirjutas:ise jõudsin alles 16. paiku kohale ja siis juba teine voor käis.
meph'i polnud kuskil näha enam selleksajaks. kas ta venitas 2xx välja?
aga wirx ja pets1 ajalehtetega tuunitud masina sõidud näin ära siiski.
Eelmine aasta oli vist 232, see aasta oli 22x minu mälu pidi.Reili kirjutas:Wirxi autoga sõitis ka sel aastal üks naisterahvas hoopis aga eelmine aasta läks mäletamist mööda sel autol natuke paremini
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Mootor ei tööta veel päris korralikult. Wideband lambdaga mõõdetult on mul segu 14.6-14.8 vahel, peaks olema aga 13.4.. sinna kaob päris mitu hobujõudu ja njuutonmeetrit. Tühikäigul on vähest puterdamist ka märgata.
Ning eelmise aasta tulemused on sellised nii ja naa... uurisin seda asja veidi. Eelmine aasta esimene sõit võeti anduritega, siis avastati, et andurid kalavad ning järgmine sõit võeti radariga. Sellest ka suurema osa tükk maad halvemad tulemused eelmine aasta. Seega tulemuse autentsus veidi kaheldav. Aga **** seda teab
Ning eelmise aasta tulemused on sellised nii ja naa... uurisin seda asja veidi. Eelmine aasta esimene sõit võeti anduritega, siis avastati, et andurid kalavad ning järgmine sõit võeti radariga. Sellest ka suurema osa tükk maad halvemad tulemused eelmine aasta. Seega tulemuse autentsus veidi kaheldav. Aga **** seda teab

Võiks öelda, et kodanik on ülirahulAnc kirjutas:aga siis on ju ainil ikka kurjem pill![]()
kuidas teistel ebk-lastel läks? aare, raivo vms?

Esimene katse, fööniga mõõdetuna, 227km/h, andurite järgi 231

II katse, 229 km/h fööni järgi, andurite järgi ei oska öelda.
Aga üldiselt oli kõigi osalejate kiirused andurite järgi +3 kuni +4km/h rohkem
Lootsin u 218, noh, mõtteis 220km/h ning tulemus üllatas mind väga positiivselt.
Imestama pani Oliveri tulemus. Kas oli mingi tehniline jama või kiiruse mõõtmisega mingi kamm...
EDIT: tänud mephile väikese diagnostika eest ning sel aastal tundus tõesti, et eelmise aasta tulemused (211 ja 218 6x autot järjest) tundusid kuidagi liiga kahtlased ja optimistlikud.
Aga ürituse korraldajatele 5++, paremini korraldatud üritust annab ikka otsida!
EDIT2: minu teibituuning.
Viimati muutis Raivo, 30.05.2005 15:56 43, muudetud 1 kord kokku.
GS
Nii õnnelikult ja ühes tükis kodus. Kapa kohila teed on tasemel!! teel sellised augud et auto upub sisse ära aga ühtegi hoiatavat märki lihtsalt pole. Sõber sai 327i mootorikäpast lahti.
Enda seatud eesmärgi täitsin.Esimene katse 201km/h, teisel katsel 204km/h radari järgi.
Üritus oli igati tore rahvast palju ja enamus sõbralikud. Foorumis figureerivaid autosi oli ka suht palju.
Ja lipp oli ilusti üle küla näha.
Enda seatud eesmärgi täitsin.Esimene katse 201km/h, teisel katsel 204km/h radari järgi.
Üritus oli igati tore rahvast palju ja enamus sõbralikud. Foorumis figureerivaid autosi oli ka suht palju.
Ja lipp oli ilusti üle küla näha.
E36 325tds; E36 316i Compact
BMW on BMW
BMW on BMW
see kiirus oli anduri järgi 213 vast ja vabalthingava ja mitte just väga aerodünaamilise auto kohta pole ju halb tulemus.aga noh 15kw on ju kaduma ka läinud auto mootorist,kui need oleks alles oleks mõned km-id juurde tulnud.eks ma üritan M30 lippu kõrgel hoida teistel võistlustel
Aare,ootame su stage 2 tulemused ka ära siis teab millest alustada ja mida arendada minu auto puhul 

- wirx
- Huviline
- Peamine sõiduk: M5
- Kontakt:
väga kõva üritus oli, suured tänud Sallule ja Prrile kommentaatori töö eest(üks tulihingeline Streetracer, teine tulihingeline Dragracer) lahedaid pirne oli pidevalt kuulda ja sõbraliku tögamist 
Kiireima naise tiitel jäi ka autole alles, kuigi 225km/h (radariga) see aasta.
Samuti ei saanud aru, miks see aasta mõõdeti politsei radariga, millel on suurtel kiirustel suht suur vea protsent....seda oli näha ka tulemustes, anduritega mõõdetud tulemused olid üldiselt 5-6km/h paremad ja ma arvan, et ka täpsemad. (hea näide eelmine aasta sõitsid kõik subarud 218km/ see aasta 213km/h, eelmine aasta minu andmetel mõõdeti anduriga enamus tulemusi)
Ja Maksimi Supra sai 303km/h just nende andurite pealt.
Ilmataat oli samuti väga hästi makstud ilm oli super ja tuul tagant...samuti ei tekkinud pikke pause...tegelt polnud üldse pause(kui välja arvata tulemuste kokkulöömine, mis tahtmatult võtab aega)
Respect korraldajatele igatahes...

Kiireima naise tiitel jäi ka autole alles, kuigi 225km/h (radariga) see aasta.
Samuti ei saanud aru, miks see aasta mõõdeti politsei radariga, millel on suurtel kiirustel suht suur vea protsent....seda oli näha ka tulemustes, anduritega mõõdetud tulemused olid üldiselt 5-6km/h paremad ja ma arvan, et ka täpsemad. (hea näide eelmine aasta sõitsid kõik subarud 218km/ see aasta 213km/h, eelmine aasta minu andmetel mõõdeti anduriga enamus tulemusi)
Ja Maksimi Supra sai 303km/h just nende andurite pealt.
Ilmataat oli samuti väga hästi makstud ilm oli super ja tuul tagant...samuti ei tekkinud pikke pause...tegelt polnud üldse pause(kui välja arvata tulemuste kokkulöömine, mis tahtmatult võtab aega)
Respect korraldajatele igatahes...
BMW M5 V10
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Mingi aeg isegi olid plaanid, et võiks minna, aga asi jäi tegemata kahel põhjusel- esiteks see pagana bensupumba-jama, reede õhtul oli juba tunne, et peab end kellegi teisega sinna sokutama, kuid eile hommikul sai see probleem teatavasti lahendatud... Ja teine põhjus see, et mul tagakummid on peaaegu kulumispiirini kulunud, seega kardan, et ei oleks rajale lastud... Kolmandaks ka see vast vbl, et 1 liiter võiks ikkagi veel ollaAnc kirjutas: kuidas teistel ebk-lastel läks? aare, raivo vms?

ega stock autoga võitma saagi minna, ikka sport peaks võitma ja tore teada ju auto piire. kuigi jah et miili kiirendusel praktilist kasu vist ei ole... 1/4 ja 1/8 miili ehk siis...
edit: Mis puuduvast liitrist sa räägid?
ma ei saa oma 7mm jäägiga 205/55 16" ContiSportContact2 rehvi all ringigi kuival asfaltil ja sul 160kw vähe 
edit: Mis puuduvast liitrist sa räägid?

Naisel on bemm :p