Edit: See siis üle 25 a omanikele. Alla 25 oleks vastavalt 4811...7530 ja 6053...10139 kr. Aga mõte jääb samaks -- valige odavaim.
Ei ole küll Mike aga nagu mina aru saan, pannakse sind kapa-kohilasse elama. Minul tekib sellega seoses küsimus kas ja millal kindlustusfirma hakkab väljamaksetel/remondil kontrollima kindlustusvõtja seotust antud aadressiga. Seost leidmata aga keeldub kahju hüvitamisest, kuna kindlustusvõtja on esitanud valeandmeid.Pille kirjutas:hr mike34, palun seleta kuidas sa saad kõikidele odavamalt kindlustust teha? vabandan, aga tundub kuidagi sahkermahker.
Nagu varem juba mainisin. Kohustuslik tuleb kõige odavamas kohas teha.Endal ju sellest nagunii kasu pole.hanno kirjutas:Selle pärast ongi kogu aeg jama nende avariidega, et keegi valib odavaima....Svenp kirjutas:Ma ei saa aru miks te nii kallilt kindlustust ostateValige ikka odavaim pakkumine.
Mina kirun maapõhjani neid kes Nordicumis omale kindlustuse teinud.
Ja peab ikka puupüsti loll olema, et kirjutad tehnilisse passi Tallinna aadressi.Dfh kirjutas: Kõige parem on ilmselt "elada" madala koefitsendiga piirkonnas.
see ühtlane arvestus on küll vale.mingi maanäss, kes paneb kusagil metsavahelistel kruusatedel ringi maksab sama palju kui tallinnas liikleja.riik ju peab kudagi moodi oma kukrut täiendamamike34 kirjutas:Nu jah mis ma ikka öelda oskan.
Tõsi praegu on nüüd siis lood järgmised
Esiteks IF kindlustuses on kuni
22 aastatele hinnad +40% kallimad
22-25 on +25% kallim hind.
Siis mis edasi praegusel momendil on tõesti kasulikum oma sõiduk regada kuhugi mujale maakonda, aga kusagil max 2 aasta pärast on kogu eesti ühtlane arvestus, seega varsti see enam tähendust ei oma.
pohhui on seni, kuni sa mõnele 1Meegusele mersule või 7-seeria masinale sisse kärutad.. või tema sulle. Igal juhul jääd sina süüdi, kui kindlustust ei ole.nokkel kirjutas:aga nüüd mõtlen , et kas üldse kindlustada, kuidagi pohhui
mu mälu järgi oled sa igal juhul süüdi kui oled joobes, sõidad kindlustuse või ülevaatuseta. Ehk siis - auto või juht ei vasta LE nõuetele. Parandage mind, kui eksin.Cardo kirjutas:Süüdi jääb ikka põhjustaja, kui kindlustust ei ole ja oled süüdi korvab kahjud kindlustus ja nõuab rahad süüdlaselt sisse, kui oled õige mees siis korvab kahjud sulle kindlustus, kuid EP teeb sulle trahvi.