Turvapadja tuli põleb
- Valge BMW
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328
Turvapadja tuli põleb
Autoks on BMW 320 E36. Äkki keegi oskab aidata mind sellega et mida ma teha võiks. Ma tahaks et ta ikka töötaks või siis kui palju nad UM-is raha küsivad sellise asja parandamise eest. Ette tänades
- ottOmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz CL55
...pidi olema mingi anduri jama - endal hetkel just sama mure aktuaalne e38'l. Kas keskuses oli 400 ja üks tuttav rääkis, et kuskil saab 200'ga - eks annan teada, kui tehtud saab - küll paraku ei usu, et see lähipäevil juhtub. Samas ootaks isegi variante, millest see tuli põlema minna võis ja mis sellega peale hakata võiks.
isegi mu ema sõidab BMWga
See tuli läheb põlema siis kui airbag süsteemis on viga. 99% juhtudel on see tõesti andur mis on läbi läinud. Kui tuli süttib lülitub kogu airbag süsteem võlja ja ükski padi ei avane kui peaks vaja minema.
Minul on kaks korda see jama olnud. Mõlemad korrad oli see andur mis on kõrvalistuja istme all. Mõlemad korrad oli see UM'is 700 eeku nii et ei ole siin hullu midagi.
Alati võib ka airbagi katsme välja võtta, mis probleemi kohe lahendab. Samas see probleem ka kohe võimendub, kui peaks airbagi vaja minema, sest siis nad ei avane.
Minul on kaks korda see jama olnud. Mõlemad korrad oli see andur mis on kõrvalistuja istme all. Mõlemad korrad oli see UM'is 700 eeku nii et ei ole siin hullu midagi.
Alati võib ka airbagi katsme välja võtta, mis probleemi kohe lahendab. Samas see probleem ka kohe võimendub, kui peaks airbagi vaja minema, sest siis nad ei avane.
Seda minagi. See pole tagakardin, et no kui on on hea kui ei ole pole hullu.Mihkel L kirjutas:ise just käisin UM kontrollimas, arvan et sellise asja pealt ei ole küll mõtet kokku hoida kas 400.- või elu. Vahe on nagu võrreldamatu
Airbagi ei lähe kunagi natuke vaja. Kui seda vaja on siis on teda ikka VÄGA vaja.

Ei ole jah meeldiv. Prilli klaas lõikab nägu ikka mõnuga (olen seda ise kogenud, küll mitte avarii vaid kakluse käigus).
Samas on alati võimalik ka plastik klaasidega prille osta mis nii kergelt ei purune...
Samas on alati võimalik ka plastik klaasidega prille osta mis nii kergelt ei purune...
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Kui kasvõi üks andur kogu süsteemis on läbi ei avane ükski. Mul oli vist 10 või 12 patja ja kuna kõrvalistuja istmealuna andur oli läbi öeldi UM'ist et ükski ei avane sest süstemis on viga ja vastasel juhul oleks see ohtlik. Äkki lööb lambist lahti vms.ottOmar kirjutas:...kas kui andur läbi (ntks kõrvalistuja oma) siis ei avane ükski padi?
Selle koha pealt 100% nõus, et elu pisut kallim kui kas 400.- või 700.- või palju iganes.
no see tundub imelik jutt... see turvavöö värk
mul on ka e34 ja tuli põleb. palju selle vea kindlakstegemine raha võtab umis? ma saan aru, et andurid ja asjad seal maksavad 700. kas on ka võimalik, et ta ise hakkas põlema? kusagilt on kõrva jäänud, et airbagi peaks mingi aja tagant kontrollima ja iga teatud aja tagant hakkab see tuli põlema, et a'la "mine kontrolli". ei tea kas see tõsijutt või müüt?!
mul on ka e34 ja tuli põleb. palju selle vea kindlakstegemine raha võtab umis? ma saan aru, et andurid ja asjad seal maksavad 700. kas on ka võimalik, et ta ise hakkas põlema? kusagilt on kõrva jäänud, et airbagi peaks mingi aja tagant kontrollima ja iga teatud aja tagant hakkab see tuli põlema, et a'la "mine kontrolli". ei tea kas see tõsijutt või müüt?!
E34 525 tds - müüdud