BMW Cup, II etapp, Sauga ringrajal 9ndal juulil kl 10.00
Minu jaoks läks üritus vägagi korda kui arvestada et võistlesin I korda BMW klubi korraldatud üritusel ja kohe tulid kümme punkti kuni 2000 klassis...kuigi jah - autosi oleks võinud selles klassis vähe rohkem olla.....aga olen rahul ikkagi kuigi ka võiduaeg ei olnud mingi suurem asi ja tean et saaks vähemalt sekundi võrra kiiremini sõita.......aaa see ka veel et kuidas nende mootoriõlide kättetoimetamisega siis jääb?
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Olid toredad üritused jah, kuigi minule veidi masendavad siis 
Cupilt sai kiiruga minema joostud uut sidurit installima ning valmis loomulikult ei jõudnud õigeks ajaks. Ja siis täna open trackil kohal olles Kaido S'i BMW's ja Lauri Porsche 944's kaassõitjana olles tikkus ikka püha masendus peale. Oleks tahtnud ikka suure ringi ka ise ära proovida. Loodetavasti siis järgmine aasta.

Cupilt sai kiiruga minema joostud uut sidurit installima ning valmis loomulikult ei jõudnud õigeks ajaks. Ja siis täna open trackil kohal olles Kaido S'i BMW's ja Lauri Porsche 944's kaassõitjana olles tikkus ikka püha masendus peale. Oleks tahtnud ikka suure ringi ka ise ära proovida. Loodetavasti siis järgmine aasta.
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
Nüüd ka siis tulemused 

Kahe etapi kokkuvõttes:
Kuni 2000
Mart 14p
Ruut 14p
Timmu 10p
Indrek Aas 10p
Viljar 5p
Kops 4p
Üle 2000
Reno 16p
Silver 16p
Rein 11p
Elvis 10p
Aimar 7p
Andres 5p
Hans 4p
Veiko 3p
Mario 2p
Kaido 1p
Mõlema klassi esikolmele pani Hydro Texaco välja 8 L Havoline Energy 5W-30 õli. Kuna tegijal juhtub niimõndagi siis alla 2000 klassi võitjatele toimetan nende auhinnad sel nädalal kätte

Kahe etapi kokkuvõttes:
Kuni 2000
Mart 14p
Ruut 14p
Timmu 10p
Indrek Aas 10p
Viljar 5p
Kops 4p
Üle 2000
Reno 16p
Silver 16p
Rein 11p
Elvis 10p
Aimar 7p
Andres 5p
Hans 4p
Veiko 3p
Mario 2p
Kaido 1p
Mõlema klassi esikolmele pani Hydro Texaco välja 8 L Havoline Energy 5W-30 õli. Kuna tegijal juhtub niimõndagi siis alla 2000 klassi võitjatele toimetan nende auhinnad sel nädalal kätte

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Kas need tükid on välimisest rehvinurgast väljas? Mis mõõduga rehv on?Aimar kirjutas:Ei saa aru mismoodi sai kummid niiimoodi ära süüa. Nagu oleks ziletiga väikseid tükikesi välja lõigatud(jube palju). Leiaks fotoka teeks pilti kohe.
Mul on sama probleem ja tean ehk vastust miks see nii on.
Ja see ei ole kuumenemisest

Ma arvan et see on lihtsalt vanast ja väsinud rehvist.matukas kirjutas:Kas need tükid on välimisest rehvinurgast väljas? Mis mõõduga rehv on?Aimar kirjutas:Ei saa aru mismoodi sai kummid niiimoodi ära süüa. Nagu oleks ziletiga väikseid tükikesi välja lõigatud(jube palju). Leiaks fotoka teeks pilti kohe.
Mul on sama probleem ja tean ehk vastust miks see nii on.
Ja see ei ole kuumenemisest
Üks aasta OT'l suutsin sõbra autol rehvid samasuguseks sõita, nii et ainult tükke lendas

GS
Mul 195/45/15 ja esimene juhipoolne rehv välisnurk nagu ziletiga õhukesi ribasi lõigatud. Tuleneb sellest, et mingil tingimusel (nt kurvis sõites auk/lohk) käib rehv õrnalt rattakoopasse ja metallserv (see mis ära pööratud/valtsitud) niidab nagu ziletiga kihikese ära. Ja seda just rehvi nurgast.Aimar kirjutas:Tagumine vasak on täiesti seest poolt riie välja u 5 cm. Ja tükeldanud ei ole mitte ainult välisnurgast ,vaid ka keskelt. rehv on Contisport 225/45/17.Millest siis? Ilmselt loeb ka sõidustiil ja oskused.Ja see ei ole kuumenemisest
Sinu puhul ehk ei ole nii.
VWPG40-92
tore üritus. kahju ainult, et endal sõit nii üürikeseks jäi. juba treeningul viskas kusagilt mootori tagumise otsa juurest jahutusvedeliku välja
esimene kiire set läks selle nahka, et vedeliku taseme tule lõi põlema ja rohkem ei julgenud sõita. peale bensuka külastust teine kiire set sai sõidetud aga kümnekonnast ringist harjutamisest jäi väheseks, et paremat aega saada.
huvitav miks oli nii vähe osalejaid? kas oli probleem kiivri puudumises või ei taheta ennast ja masinat proovile panna?

huvitav miks oli nii vähe osalejaid? kas oli probleem kiivri puudumises või ei taheta ennast ja masinat proovile panna?
e10 & e21 & e24 & e30 & R
-
- Huviline
-
- Huviline
Kui seda minu käest küsida, siis minu vastus on juba "traditsiooniline" - pilte saab siis, kui keegi mulle mõne andmekandja toob ja ise pildid kuhugi üles riputab. Omal puuduvad võimalused piltide näitamiseks.Tauri kirjutas:millal pilte saab?
Samas ma ise küll ei märganud, et keegi veel pildistanud oleks.
Ega tegelt ma ise ka nagu ei tahaks uskuda seda ringiaaega aga samas kuna sõitsin seda ringi esimest korda siis võis väga vabalt juhtuda, et üks ring tuli lihtsalt paremini välja. Tolle kiire ringi ajal jooksis mul 3 käik piirajasse taga sirgel (160km/) , mis võib mõjutada aega päris hästi. Teiste ringide ajal jäi kiirus 5-10km/h aeglasemaks.
Aga kui arvestada seda, et mu auto ikkagi raskem e30st ja kui vaadata üldse aegasid, mis sellel rajal sõidetud ja millega need sõidetud on, siis paneb ikka päris sügavalt kahtlema küll. Nii et päris ausalt öeldes erilist rõõmu ma sellisest võidust küll ei tunne.
Aga kui arvestada seda, et mu auto ikkagi raskem e30st ja kui vaadata üldse aegasid, mis sellel rajal sõidetud ja millega need sõidetud on, siis paneb ikka päris sügavalt kahtlema küll. Nii et päris ausalt öeldes erilist rõõmu ma sellisest võidust küll ei tunne.
Ma üritan eelmised pildid kodukale riputada, aja siis tegeleme uutegaKops kirjutas:Kui seda minu käest küsida, siis minu vastus on juba "traditsiooniline" - pilte saab siis, kui keegi mulle mõne andmekandja toob ja ise pildid kuhugi üles riputab. Omal puuduvad võimalused piltide näitamiseks.Tauri kirjutas:millal pilte saab?
Samas ma ise küll ei märganud, et keegi veel pildistanud oleks.

Mercedes EQS 450+ 2022
-
- Huviline
Nii...nüüd Tauri sai mu telefoni numbri aga probleem on selles, et ma ise elan hetkel Pärnus ja pole praegu eriti aega Tallinasse auhinnale järgi tulla. Seega kui keegi sõidab lähipäevil Pärnusse siis võiks enne Taurilt need õli kanistrid peale võtte ja mulle Pärnusse ära visata...kas saab keegi aidata?