e34 armatuurikellad

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
sass20
Huviline

e34 armatuurikellad

Postitus Postitas sass20 »

Autoks BMW 520 95 kw.Probleem selles,et tahhomeeter ning ökonomaiser ei tööta.Kui aku juhtmed maha võtta hakkavad tööle vahest-vahest mitte!Sama siis kui kelladelt juhe tagant ära võtta.Kes oskaks aidata.Romulatest olen küsinud uusi,kuid kuskilt pole saada.
melomaan
Huviline

Postitus Postitas melomaan »

Hei, probleem peaks paiknema tagadiffri juures olevas kiiruse anduri juhtmetes, sealsed pistikujuhtmed kipuvad lagunema. Soovituslikult vahetada välja juhtmed kuni tagaistmeni, olid teised mul päris läbimädanenud. Vähemalt mina sain sellest probleemist niimodi lahti.
Kui ei oska, ära näpi!
alts20
Huviline

Postitus Postitas alts20 »

vale jutt, mis puutub tagatifri juhe tahhomeetri töösse. kui on spidomeeter nullis ja ökonomaiser ei tööta siis tuleks sealt viga otsida.
pigem on voga ikka lellades ja ilmselt seal vaja too kurikuulus kivi uuesti programmeerida minuarust tartus tegid seda DIA keemikud ja küsisid selle eest 800.-
melomaan
Huviline

Postitus Postitas melomaan »

alts20 kirjutas:vale jutt, mis puutub tagatifri juhe tahhomeetri töösse. kui on spidomeeter nullis ja ökonomaiser ei tööta siis tuleks sealt viga otsida.
pigem on voga ikka lellades ja ilmselt seal vaja too kurikuulus kivi uuesti programmeerida minuarust tartus tegid seda DIA keemikud ja küsisid selle eest 800.-
sorry, sul alts20 õigus, minu viga silmad vähe ähmaseks jäänud... palun kergemat karistust.
Kui ei oska, ära näpi!
alts20
Huviline

Postitus Postitas alts20 »

pole ullu omadele siin foorumis tavaliselt näkku ei lööda :D
Vasta