bmw tuning esituled (hella)
bmw tuning esituled (hella)
Kas bmw-del on need esimesed toon tuled hella toode, ja palju siukseid tulesid mei bmw-del küljes on,,, ja kas siukseid tulesid on ka võim. kuskilt saada...................
E34 jale teeb jah Hella ning olen neid palju autotde küljes näinud ag amüügis küll mitte. Ühel maj aees seisval 90 aastate PASSATIL on kah ümarad tuled ette poogitud ning lähituled on pandud BMW omad ja just see tume Hella toodang. Vahin seda pidevalt ning suu jookseb vett.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
asi väga lihtne
võtad eest oma tule, step 2 keerulisem siis ahjus sulatad lahti liimi ja koogid õrnalt tuleklaasi ära...või siis keerad lihtsalt kekselt tule pooleks...ning klaasisisse lased musta tulelakiga kerge risti, jääb väga ilus kodukootud tume tuli...ja ma võin öelda et ükski tavaline inimene ei ütle tänaval ära et se ei ole nö. "hella originaal toontuli" seal ei ole midagi rasket-lihtsalt natuke kättevõtmist...säästad need 7600 krooni ilusti kenasti ja oled ikkagi õnnelik
võtad eest oma tule, step 2 keerulisem siis ahjus sulatad lahti liimi ja koogid õrnalt tuleklaasi ära...või siis keerad lihtsalt kekselt tule pooleks...ning klaasisisse lased musta tulelakiga kerge risti, jääb väga ilus kodukootud tume tuli...ja ma võin öelda et ükski tavaline inimene ei ütle tänaval ära et se ei ole nö. "hella originaal toontuli" seal ei ole midagi rasket-lihtsalt natuke kättevõtmist...säästad need 7600 krooni ilusti kenasti ja oled ikkagi õnnelik

C U When U Get There!
Kaugtuledele tehakse plekist mustad ristid sisse nii moodi, et plekk pannakse paraleelselt valgusvihuga. siis hakkab must värv peegelduma tule kollektorilt ja tekib illusioon, et tuled on mustad.
lääts-lähituledega oli asi kuidagi teisiti, aga midagi värviti seal ka mustaks, et tekiks jälle sama illusioon. ei mäleta täpselt.
see on nii ka helladel ja kui kellelgi tahtmist on uurida siis korralikus hella tulede stendis on müüa lisatuled milledel on lahendatud see muasta effekti tekkimine plekk riba ringidega tuleklaasi taga.
aga ma arvan, et kergem on need kuskilt osta kui hakata jebima nende klaaside maha v6tmisega. kui neid kuumutada siis nad kipuvad katki minema ja l6ppkokkuv6tteks oleks ikka odavam vanad tuled maha müüa ja mustad osta. sasksa ebay on päris tihti neid saada.
lääts-lähituledega oli asi kuidagi teisiti, aga midagi värviti seal ka mustaks, et tekiks jälle sama illusioon. ei mäleta täpselt.
see on nii ka helladel ja kui kellelgi tahtmist on uurida siis korralikus hella tulede stendis on müüa lisatuled milledel on lahendatud see muasta effekti tekkimine plekk riba ringidega tuleklaasi taga.
aga ma arvan, et kergem on need kuskilt osta kui hakata jebima nende klaaside maha v6tmisega. kui neid kuumutada siis nad kipuvad katki minema ja l6ppkokkuv6tteks oleks ikka odavam vanad tuled maha müüa ja mustad osta. sasksa ebay on päris tihti neid saada.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Patrikul vist olid kunagi ise tehtud tumedad tuled.
Ja keegi tegi veel.
Ja keegi tegi veel.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
kas see on komplekti hind või ühe pooletanelp kirjutas:AARE, tean ka ühte kohta, kust saab 2300ga mustad esiluuptuled.
Mulle pakutakse uued tuled HELLA omad 5300 eeki komplekt
Viimati muutis Raino, 10.10.2005 17:36 24, muudetud 1 kord kokku.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
mul joppas nende tuledega, sest olid küljes kui ostsin.samuti olid valged suunad ees ja taga (kõik HELLA toodang)priitv8 kirjutas:Ma olen ka nii aru saanud, et tumedal luuptulel on tume ainult see muidu kroomitud dekoratiivketas klaasi all, klaas ise on hele.
klaasid on nii lähi kui kaugtuledel heledad, effekti annab lähitulel see mis priit kirjutas ja kui kaugtuld lähedalt vaadata siis on näha et see on jaotatud neljaks sektoriks (tule sees on tumedast plekist tehtud vaheseinad) ja see annab effekti nagu oleks toontuli.olen kuskilt kuunud, et need pidid paremini näitama ka aga ise pole aru saand sellest kuna tuled on täiesti reguleerimatta...
Ilusad on nad küll
530D