Mis juhtub kui sinist sisse kallata?
- headache
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e46 320dAT '05
Mis juhtub kui sinist sisse kallata?
et siis autoks on BMW 525 TDS 2.5 105 kW aasta mingi 92-96 mille kohta infi tahaks saada... iga kommentaar on oodatud
Vene diisel
Mida rahvas muidu Venemaa diislist arvab, BMW-l suht peened mootorid, kuidas kannatavad kui nt. võrrelda VW grupi 1.9 diiselmootoriga ?
Mul tööjuures on suur massin V12 diiselmootoriga kahe turboga 650 hobust. mis on aja jooksul nii õiget kütet punast kui ka nüüd pidevalt sinist tarbinud pole midagi hullu juhtunud.Kahe taktilise õli 1 liiter 100 liitri kohta ning kõik ok.
Sinine on solkimatta küte lihtsalt erimärgistatud.
Sinine on solkimatta küte lihtsalt erimärgistatud.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Minu kogemused "sinisega" pärinevad aastat 3 tagasi, kui sai liigeldud 86a. 524tda-ga. Oli vaja teha sõit Pärnusse ja tagasi. Kuna oli hiline aeg ja kontrolli polnud karta, siis sai 20L "sinist" praktiliselt tühjale paagile peale lastud. Minekus ei olnud mingit vahet tunda ja auto sõitis nagu peab. Tagasi tulles vuhises mööda minust Mazda 626 ja kuna oli varahommik 4-5 vahel ja liiklust praktiliselt ei olnud, siis ei viitsinud üksi sõita ja tahtsin kiiresti tagasi jõuda, võtsin sellele sappa. Mõnda aega koos sõitnud, selgus tõsiasi, et Mazda tempos mul püsida ei õnnestu, sest 140km/h lõppes jõud. Tulin Pärnust praktiliselt gaas põhjas ja üle 150-ne mul spidole kuvada ei õnnestunud. Asulates lasi Mazda hoogu veits järele ja siis tegin kaotatu tasa. Peale seda vahejuhtumit ei tankinud seda "sinist" enam. Nädal hiljem jooksis Neste diisliga auto 180+ probleemideta.
Võta nüüd kinni, kas oli probleem konkreetses partiis või ongi "sinise" kvaliteet selline? Nüüd sõidan bensukaga ja ei ole eksperimenteerinud rohkem diiselkütusega.
Võta nüüd kinni, kas oli probleem konkreetses partiis või ongi "sinise" kvaliteet selline? Nüüd sõidan bensukaga ja ei ole eksperimenteerinud rohkem diiselkütusega.
- headache
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e46 320dAT '05
Raino et väiksele autole ka kasulik seda kahetaktilise õli juurde vaada?
selle 18k kohta nii palju et üks tuttav jäi vahele sai 2-3k kanti... pole see nii hull miski... ja kas on kellelgi üldse aimu kui tihti seda kontollitakse... ma arvan et ma pole ainuke kes mõtleb sinise peale pärast bensiinihinna tõusu
kilomeetrid tahavad endiselt sõitmist juu
selle 18k kohta nii palju et üks tuttav jäi vahele sai 2-3k kanti... pole see nii hull miski... ja kas on kellelgi üldse aimu kui tihti seda kontollitakse... ma arvan et ma pole ainuke kes mõtleb sinise peale pärast bensiinihinna tõusu

Seadus näeb ette rahatrahvi kuni 300 trahviühikut e. kuni 18 000 krooni - seega sõltub asjaoludest, ega napsuse peaga vahelejäädes samuti kohe maksimumkaristust ei määrata. Esimesel korral võib pääseda mõne kilose trahviga, teisel korral ilmselt ei pruugi nõnda väikse summaga pääseda.headache kirjutas:selle 18k kohta nii palju et üks tuttav jäi vahele sai 2-3k kanti... pole see nii hull miski...
http://www.delfi.ee/archive/article.php ... 1124957879Lauri_L kirjutas:Diiselauto sõidab ka väga edukalt laevadiisli ehk MDO kütusega, seda pole vist tolli mehed veel eesti teedel kohanud.
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
Kontrollitakse üpris tihti - tolli liikuvate rühmade üheks ülesandeks ongi ju maanteekontrolli läbiviimine (vt. maksu- ja tolliameti kodulehel olevaid osakondade põhimääruseid).headache kirjutas:endiselt pakub huvi kui tihti kontrollitakse.. ja mismoodi üldse see käib peatavad lambist kinni? kaat deem ega nad suuda kõiki kontrollida juu... usun et kui taga ilutseks d td tds siis neid äkki rohkem pakun... äkki keeg annab kinnitust
See mis märk sul auto taga ilutseb, ei mängi mingit rolli - peatada võidakse kõiki sõidukeid ja erimärgistatud kütuse avastamiseks viiakse diiselsõidukite puhul läbi lihtsalt detailsem kontroll.
Kuidagi imelik, et ikka ja taas küsitakse kas sinine, punane jne küte kõlbab? Tehniline vastus, et erimärgistatud küte sobib diiselmootorile tööks. Ta ju selleks otstarbeks ka valmistatud :-)
Juriidiline vastus, et ei tohi kasutada. Valikuid teevad ikka igaüks ise!
Juriidiline vastus, et ei tohi kasutada. Valikuid teevad ikka igaüks ise!
BMW 525 tds TOURING, pikkadeks reisideks sobivaim auto