Ps. Ärge kõvasti lööge, põrutab veel rohkem paigast ära

Sõltub ilmselt küll natuke asjaoludest, kuid antud lehtede artiklid on sillaosade kulumise jutuga pisut liiale läinud.mytology kirjutas:Soovitan on läbi lugeda Autolehes ja Tehnikamaailmas ilmunud artiklid. Parimaks mootoriks sellele kerele peetakse vist 2.8 142kw mootorit. Piisavalt võimas aga samas ka piisavalt ökonoomne.
520 pidavat lahjaks jääma ning 528 tundub jällegi liiga võimas ning bensiini hinnad tõusevad samuti iga päev (samas pole ma ka 528-ga sõitnud seetõttu ei oska midagi kindlat väita)cali kirjutas:Kui pole saladus, siis miks just 523-e peal väljas oled, mitte näiteks 520, 525, 528?
See on kõigil E39'tel sõltumata värvist. Pärast facelifti läks asi paremaks aga vanematel on nii pagasiluugi äärega kui ka esimeste poritiibade äärtega probleeme. Varem või hiljem tuleb need kohad üle käija.raimo_r kirjutas:oskab keegi öelda, miks musta värvi e39tel pagasiluuk äärest roostetab. juba kolmel isendil olen seda näinud. samas hõbehallidel ja sinist tooni isenditel ei ole seda märganud
Just vaatasingi, et enda omal (sinine) roostetab luugi äär suht tugevalt.Relk kirjutas:See on kõigil E39'tel sõltumata värvist. Pärast facelifti läks asi paremaks aga vanematel on nii pagasiluugi äärega kui ka esimeste poritiibade äärtega probleeme. Varem või hiljem tuleb need kohad üle käija.raimo_r kirjutas:oskab keegi öelda, miks musta värvi e39tel pagasiluuk äärest roostetab. juba kolmel isendil olen seda näinud. samas hõbehallidel ja sinist tooni isenditel ei ole seda märganud
MInu versioon oleks, et hallil autol on see rooste varem märgatav ja siis on korda tehtud, mustal ei ole näha enne kui nina juurde pistad...oskab keegi öelda, miks musta värvi e39tel pagasiluuk äärest roostetab. juba kolmel isendil olen seda näinud. samas hõbehallidel ja sinist tooni isenditel ei ole seda märganud