Rõve IMO.raul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju

Rõve IMO.raul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju
ei ütleks, paistab ikka päris rajutanelp kirjutas:Rõve IMO.raul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju
Mootorist vaid üks hägune pilt, aga mulle tundus, et ventika tiivikut ega tuulekoda polnud seal üldsetanelp kirjutas:Aga vahelduseks võib lugeda millegi üliharuldase kohta - BMW Alpina B6S, mis 260 hobusega rebib väidetavalt 100 5.9 sekiga ära
Hinda küsiti selle pilli eest "vaid" 35000 naela.
Pole hästi näha ja see jääb pildilt välja, aga äkki on kuskile mujale torgatud?Tarvo kirjutas:Mootorist vaid üks hägune pilt, aga mulle tundus, et ventika tiivikut ega tuulekoda polnud seal üldsetanelp kirjutas:Aga vahelduseks võib lugeda millegi üliharuldase kohta - BMW Alpina B6S, mis 260 hobusega rebib väidetavalt 100 5.9 sekiga ära
Hinda küsiti selle pilli eest "vaid" 35000 naela.
Tarvo kirjutas:ei ütleks, paistab ikka päris rajutanelp kirjutas:Rõve IMO.raul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju
Kaido kirjutas:M3 on midagi väärt kui ta on 100% originaal ja toimiv. Kui originaalmootorit parandada ei taha & ei soovi & ei jaksa, siis seda asendades enam pole vahet, on seal GAZi, Subaru või Jaguari pada.
tanelp kirjutas:100 % Kaidoga nõus.
sa muudad ikka kiirelt enda arvamusttanelp kirjutas:Rõve IMO.raul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju
Sellel asjal pole viga midagi, need uued V8 on alumootorid, kaaluvad umbes samas suurusjärgus M20-garaul kirjutas:Üks alternatiivne lähenemine e30 m3, kui vihmavarju
iksi kere on tugevam, vähemalt nii on mulje jäänud endale eero ja teiste jutust.AndresS kirjutas:Tea mis see põhjus on, miks just ix? Kui esivedu on küljest, pole ka laiemas kardaanitunnelis olevale vahekastile ruumi jaoks enam vajadust jne. Aga niipalju kui mina kuulnud ja näinud olen, on tal kõik projektid ixi baasil tehtud nagu. Lahedad ja omanäolised projektid absoluutselt kuid sedaviisi saavad tehasekonfis ixid järjest otsa ju
ka mina ei mäleta enam kindlalt kus kone tehti jne kuid hj peaks õiged olema, nii nad ise ütlesid. Ja masin oli siis vägagi võimekasKaido S kirjutas:Ma ei riski väita, et mäletan 100% õieti, aga Bolsihhide auto oli Prodrive ettevalmistusega, venelased ise mootorisse näppe sisse ei ajanud.
Hea video. Vaatasin ja vaatasin ning jõudsin järeldusele et mina küll ei julge nii kitsaste teede peal sellise kiirusega paugutada nagu seal osad tegid...Imre993 kirjutas:1.4gigane video M3 E30 rallikatest.![]()
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Video/E3 ... 0Rally.avi
Neid M3sid küll pärast enam ei ostaks. Publiku kaasaelamine on ka natuke teine eestlaste külmast rahulikkusest. Eriti jäi meelde 6 esilaternaga M3Imre993 kirjutas:1.4gigane video M3 E30 rallikatest.![]()
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Video/E3 ... 0Rally.avi