E36 kupee ujub
E36 kupee ujub
Tavalisest tugevama tuulega on sõites tunda ,et masin ujub veitsa...Ja talvel oli ka seda tunda isegi ilma tuuleta.Kas on võimalik,et midagi on tagant läbi või see normaalne tunne,kuna enne seda sõitsin fwd`ga.Talvel tundus see kohati isegi päris ohtlik...Või talvel see äkki sportvedru ja jäiga amordi viga.
Varsti jälle BMW omanik...
ise olen sõitnud enne bemmi ainult esi või neliveolisega... esiveolisega võrrreldes bemm ujubki kui gaasi annad kurvis ja kui sul on laiad rehvid jne... 4 veoga seda tunnet ei olnud
laiad rehvid = 205 ja laiemad est tllinnas (võimalik et ka mujal) on teed ikka kole rööpasse sõidetud ja auto kisub rööbaste järgi... see on ainult tunne et ta ujub... kui ära harjud selle tundega, siis ei ole enam hullu midagi
laiad rehvid = 205 ja laiemad est tllinnas (võimalik et ka mujal) on teed ikka kole rööpasse sõidetud ja auto kisub rööbaste järgi... see on ainult tunne et ta ujub... kui ära harjud selle tundega, siis ei ole enam hullu midagi
Meph, mahutab 245 ära küll ja võibolla rohkemgi....kõik sõltub sellest millise offsetiga velg on. Mida rohkem velg väljaspool istub, seda kitsama velje/rehviga tuleb läbi ajada. Mul kevadel oli 245 taga, hetkel on 235....kusagilt koopasse küll ei käi.meph kirjutas:Mul 17'' ja 225 läheb veel vahele nii, et paar millimeetrit on puudu vastu koobast käimisest. Tehas annab ka maksimumiks 225 laiuse. Võibolla sealt hakata probleemi otsima.
Eelmine talv oli mul ka ujumisega probleeme, Siis oli üks vedru murdunud ja amordid läbi. Praegu mingit ujumist tunda pole ja loodan, et talvel ka rahu majas.
Esimesena soovitaksin mina kriitilise pilguga üle vaadata amordid ja vedrud. Samuti need suured tagasillapuksid küljekarpide juures.
Viimati muutis Jarlo, 17.10.2005 08:53 54, muudetud 1 kord kokku.
Väga võimalik, et viga hoopiski esisillas, ehk siis, stabika puksid, kondid ja võibolla ka stabikas ise (vähemalt E30 puhul on suurem osas tegemist nendega).Olen ka ise sõitnud üldse keskelt pooleks oleva kondiga
ja juhitavus oli halvem, kuid mitte midagi väga väga halba (pooleks kondiga ujus ka auto teel
, kui kala vees
) . Soovitaksin ka need üle kontrollida, kui sa pole viga milleski muus veel (juba) leidnud 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W212 E500
Kummimuster
Tervist!
Kuskil siin foorumis mainiti, et kui kummimuster on läbi siis see hakkab samuti rolli mängima.
Kui nüüd 235-245 kumm on slikk, siis kaldun arvama, et meie rööpad teedel annavad autole omamoodi suunad ette. Suure kummiga on ju autol suurem kontakt rajaga ja raja rööpad tulevad rohkem esile.
Kindlasti on Teil ju talvesussid väiksemad ja keegi ei sõida 245 talvekummiga (eriti veel E36 veermikul). Arvan, et korralike talvekummidega ei tohiks ju seda ujumist olla., eeldades , et veermik on korras:
Tervitades
Tomso
Kuskil siin foorumis mainiti, et kui kummimuster on läbi siis see hakkab samuti rolli mängima.
Kui nüüd 235-245 kumm on slikk, siis kaldun arvama, et meie rööpad teedel annavad autole omamoodi suunad ette. Suure kummiga on ju autol suurem kontakt rajaga ja raja rööpad tulevad rohkem esile.
Kindlasti on Teil ju talvesussid väiksemad ja keegi ei sõida 245 talvekummiga (eriti veel E36 veermikul). Arvan, et korralike talvekummidega ei tohiks ju seda ujumist olla., eeldades , et veermik on korras:
Tervitades
Tomso