Hea vahend valuvelgede puhastamiseks?
Hea vahend valuvelgede puhastamiseks?
Kuna paistab, et pean asja ette võtma ning mingis firmas nagu kah ei tahaks lasta asja teha, kuna midagi väga hullu pole, uuriks, et kuidas velgedelt sodi maha saada kõige paremini?
Täpselt ei saagi aru, mis jama see peal on, aga siuke tunne, nagu poleks velgi 1a pestud ja kõik see piduritolm on sinna peale sadestunud.
Mis vahendit soovitate kasutada ja kust seda saada võiks?
Täpselt ei saagi aru, mis jama see peal on, aga siuke tunne, nagu poleks velgi 1a pestud ja kõik see piduritolm on sinna peale sadestunud.
Mis vahendit soovitate kasutada ja kust seda saada võiks?
GS
Ära mingite hapetega jama, siis TurtleWax vms on suurepärane vahend ning ilma suuremate hapete-alusteta teeb sul veljed säravaks. Peaks leidma igast hästivarustatud autotarvetepoest. Lased peale, toimib ning mingi pehme äärega harjaga lased üle. Kordad protsessi, kuni puhas (vahepeal nati vett ka ikka
).

noudepesemismasin
väga lihtne - vota kummid maha - hoia naine köögist eemale ja topi veljed ükshaaval noudepesemismasinasse - kaks tablettid korraga - ja need on nii puhtad - ja ilma suure vaevata ja higistamiseta 

E36 325 kabriolett
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
Re: noudepesemismasin
IrwBaur TC kirjutas:väga lihtne - vota kummid maha - hoia naine köögist eemale ja topi veljed ükshaaval noudepesemismasinasse - kaks tablettid korraga - ja need on nii puhtad - ja ilma suure vaevata ja higistamiseta

Ma kardan, et see velg ei mahu sinna sisse vist ära

Aga tänud kõikide nõuannete ees.
Üritan nädalalõpus algust teha.
GS
Ise olen pesnud Turtle Wax-i Wheel Clean-iga aga ega see eriti tõhus ei ole. Enne pesulat sellise paarinädalase saasta võtab lahti aga sellist kõntsa nagu on velje sisemise poole peal poole aastaga tekkinud ... ei võta.MairoG kirjutas:Ise olen pestnud oma bmw velgi autosampooniga ja olen suht koht rahule jäänud tulemusega, üpriski puhtaks saanud alati
Selle maha saamiseks on piisanud kilukarbist, pintslist ja kas bensiinist või diiselkütusest. Lahustavad tõrva jms saasta päris hästi.
Indrek
Noh jah ... kahtlustan, et ega selline õli ja tõrva lahustav keemia pole asfaldile mitte ükski eriti tervislik.tanelp kirjutas:Puhastusbensiinilaik on natuke teine teema, aga lase käia - proovi. Mina olen proovinud ja enam harjaga asfalti nühkida ei taha.
Pigem ikka nagu selline suurem vann alla võtta ja pärast solk kuhugi turvalisse kohta paigutada.
Indrek
Umbes 1.5h tööd ning peaaegu puhtad nad ongi
Kõige tõhusam abimees oli CIF. Isegi bensiin ei aidanud.
Soovitan.
EDIT: Cardo, ma ikka vana head meetodit kasutasin, ehk siis lapp, pasta ja vesi

Kõige tõhusam abimees oli CIF. Isegi bensiin ei aidanud.
Soovitan.
EDIT: Cardo, ma ikka vana head meetodit kasutasin, ehk siis lapp, pasta ja vesi

Viimati muutis Raivo, 23.10.2005 21:22 20, muudetud 1 kord kokku.
GS
Re: noudepesemismasin
Raivo kas uut nõudepesumasinat vaja misRaivo kirjutas:IrwBaur TC kirjutas:väga lihtne - vota kummid maha - hoia naine köögist eemale ja topi veljed ükshaaval noudepesemismasinasse - kaks tablettid korraga - ja need on nii puhtad - ja ilma suure vaevata ja higistamiseta![]()
Ma kardan, et see velg ei mahu sinna sisse vist ära
Aga tänud kõikide nõuannete ees.
Üritan nädalalõpus algust teha.

E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21