Alustan sis sellest, et abivajaja on e32 730 89a.
Paar nädalat tagasi seisis mul auto nädal otsa garaais ja ootas kuna ma tööreisilt tagasi jõuan. Enne seda oli auto tehniliselt tip top korras ja ei mingeid eeliseid trikitamiseks kuid kui tagasi jõudsin ja umbes 5km saanud sõita hakkas auto järsku turtsuma nimelt just siis kui gaasi pedaali järsemalt/kõvemini talludes ja suri välja ka paar korda ristmikul kui gaasi vajutasin. Avasin kapoti luugi et uurida milles viga katsudes kõik juhtmed läbi jne ei selgunud midagi.Seistes auto ei trikitanud, isendil on automaat kast ja kui auto seisis P tähisel töötas mootor laitmatult aga kohe kui panin D peale ja hoitsin pidurit hakkas mootor tõrkuma. Sõitsin maanteele kus vaikselt kiirendades saavutasin 120km/h ja sellisel kiirusel vajutasin järsku kick-down nuppu alguses turtsus ja sis järsku lõi tuurid põhja vahetas käike ja minek oli jälle korras, mootor töötas jälle laitmatult. Nädal sai ilusti sõita sis seisis jälle auto 3päeva garaais, tööle pannes oli kõik ok ajasin välja soojendasin mootori ilusti üle ja sõitma hakkates algas uuesti see sama jama. Proovides uuesti 100km/h pealt kick-down nuppu ei andnud see enam tulemusi. Käisin sis poes ostsin uue bena- ja õhufiltri kuna vajasid vahetust. Auto töötas nüüd vaiksemalt ja tossas ka tavalisest vähem kuid trikkitamist ei lõpetanud. Sõitsin sis rahulikult mööda oma väikest metsa teed suure tee poole ja enne ristmikud kuhu oli vaja mäkke sõita ja andsin natuke rohkem tuure mille peale isend mäe keskel suri välja ja seda tegi ta nüüd jäädavalt rohkem ma tööle teda ei saanud

Auto ise jääb nii või naa talvepuhkusele aga liikuma võiks ta ikke saada enne lume maha tulekut.
Ja veel seda et enne õhulugeja ära võtmist vajutades tulusalt gaasi pedaali ja hoides starterit töös hakkas isend juba vaikselt töösse minema suure turtsumisega saavutas kõigest 500 pööret ja seda ka sekundiks, pumbates gaasi pedaali suri auto tasakesti välja kuid mitte järsku vaid turtsudes ja pöördeid vaikselt nulli poole lastes.
Pole endal enam lihtsalt rohkem mõtteid peas et milles viga, äkki on siin inimesi kes annaks abistavat nõu ja juhtnööre mille järgi saaksin proovida seda isendit tööle!!!
Tekst võib olla arusaamatult kirjutatud aga kui miskit täpsustada vaja sis teen meelsasti!
Jõudu vastajatele!