Relk kirjutas: Samas miks ei võiks Eesti BMW klubi oma kalendrit teha? See oleks ju tunduvalt vingem?Siin on nii mõnigi väga ilus ja väga rariteetne mudel liikvel.
Oleks abiline

Relk kirjutas: Samas miks ei võiks Eesti BMW klubi oma kalendrit teha? See oleks ju tunduvalt vingem?Siin on nii mõnigi väga ilus ja väga rariteetne mudel liikvel.
reklaamist laenatud - tema... ja nemad sealHans kirjutas:Asi ei jää kujunduse ja muu tehnilise poole taha, aga kes maksab paberi ja trüki kinni???
Seda kindlasti.Odavat, kujunduslikult odavat, sellised nagu Maalehe ja Selveri kassi-koera kalendrid pole mõtet teha.
Vaata minu posti. Asi kaugel 28'st. Kui kogus ületab 100 tk, siis tuleb igal juhul teha offsetis. Digitrükis maksad end lolliks. Ning kui alla 100tk siis vastupidi.Hans kirjutas:Nojah Kimmo...
Kui teha 300 tk ja formaat A3 13lk ja selline keskmine paber, lakk peale ning kammköide + riputusaas, siis tükihinne ca 90 eeki. Pole kallis... aga paber ja trükk kokku ikka ca 28 tuhat.
Mina ei riskiks
Ja mis trükikoda see selline on???Relk kirjutas:trükis seinakalender
formaat A3
maht 12lehte sisu + 1 leht kaas
värve 4/0
paber kõik 200g silk
köide spiraal + konks (must või valge)
kogus 25, 100, 500
...........................................
hind 12 400.- 13 500.- 15 900.- +km
Umbes nii siis
Need peaksid siis offsetile olema. Keegi võiks ka digitrüki hinnad panna.
Kindlasti toimub tellimuse vormistamine alles pärast kalendri soovijate maksete laekumist ning valmistatakse koguseliselt vastavalt sellele.Hans kirjutas:Nojah Kimmo...
Kui teha 300 tk ja formaat A3 13lk ja selline keskmine paber, lakk peale ning kammköide + riputusaas, siis tükihinne ca 90 eeki. Pole kallis... aga paber ja trükk kokku ikka ca 28 tuhat.
Mina ei riskiks
Relk, nali naljaks aga palju sa oled nõus maksma, et sinu auto oleks kaanel ja saad veel valida ilusa suvekuu ka enda auto jaoksRelk kirjutas:Nimelt digitrükis maksab iga kalender ühe ja sama hinna.
Offsetis on nii et esimene koopia maksab mingi umbes 90% kogu trükiste hinnast ja iga järgmine koopia hind on paberi maksumuse lähedale ainult.
See mõte sul on tegelikult kiiduväärt. Arva, et kalendri eest ei peaks mitte maksma asinult see, kes seda tahab vaid ka need kes tahavad oma autot kalendris näha. Sellest saaks mingi pingera. Edevus on nii mõnegi ratta käima lükanud.Hans kirjutas:Relk, nali naljaks aga palju sa oled nõus maksma, et sinu auto oleks kaanel ja saad veel valida ilusa suvekuu ka enda auto jaoksRelk kirjutas:Nimelt digitrükis maksab iga kalender ühe ja sama hinna.
Offsetis on nii et esimene koopia maksab mingi umbes 90% kogu trükiste hinnast ja iga järgmine koopia hind on paberi maksumuse lähedale ainult.
Ok Relk, tulen sinu sponsorlusmõttega kaasa ja olen ka ise nõus toetama juhul kui mul on võimalus lgp Nuga või sysi autod kasvõi ühele kuule saada.Relk kirjutas:
PS! Oma autot seal näha ei tahakski, kuna see pole midagi mida teised näha tahaks. Samas oleksin valmis mõne teise foorumlase auto eksponeerimist toetama.
No see on 0 krooni lisaks. Peaasi, et selle muu raha kokku saab. Hinnad mis ma ülal pakkusin on esimese küsimise peale. Kui nendega veel räägiksin, siis langeks ka see.Raivo kirjutas:Kui juba kujundamiseks läheb, võiks ka selline web-based versioon olla.
Et nö desktop'i kalender. Näitab kpv ja ise vahetab pilti igal kuul
Kui küsida, siis võiks teha seda järgnevatele parameetritele:Relk kirjutas:Hinnad mis ma ülal pakkusin on esimese küsimise peale. Kui nendega veel räägiksin, siis langeks ka see.
EBK aasta algab aprillisAndresS kirjutas:On ju samas nähtud ka kalendreid mis ei alga ilmtingimata jaanuariga ning lõppe detsembriga.
Mis teeb võibolla hinda muidugi kallimaks... aga võibolla ka mitte
EBK sünnipäev võiks ka muidugi "punane" olla
jne... mõtted tuleks rahulikult kokku koguda ja siis asi käima lasta.