Asjal võiks ka kerge rariteeti hõng juures olla. Ma saan aru, et hinne sellise koguse juures suurt ei mängi aga ikkagi. Keegi ei taha pärast müümata kalendrihunniku otsas istuda.
Noh eks elle üle saab hiljem arutada, sest vahe tõesti kaduvväike.Hans kirjutas:500 tk on palju![]()
Asjal võiks ka kerge rariteeti hõng juures olla. Ma saan aru, et hinne sellise koguse juures suurt ei mängi aga ikkagi. Keegi ei taha pärast müümata kalendrihunniku otsas istuda.
Sorri, mul silmad nägid vahepeal kuskil A4 formaati.Relk kirjutas:Kimmo: Minu hind oligi selliste parameetritega. 300g on tegelt veidi liiga palju ja natuke priiskav. 25, 50, 75 jne on liiga väiksed vahet. Võrdle vahet 25 ja 100 ga. Me räägime paarisaja kroonistest vahedest.
Kõik on mõeldav. Räägin esmaspäev hommikul trükikojaga läbi ning püüan ka nende toetuse taha saada. Siis toetaks ka ise ning mõned veel ja olekski koos.Hans kirjutas:Aga mis rahasse puutub siis võiks ka kalendri maketiga UM-st läbi jalutada – võibolla näiteks tahavad aluskartongile oma rekvisiite panna. (Ok, halb nali aluskartongi suhtes.)
Mäletan kuidas eelmisel aastal otsisin raamatupoodidest ilusat kalendrit ja võin öelda, et ilus kalender on kuum kaup- poes neid ei ole isegi mitte 100.- eeguga.Tarmo kirjutas:Ma ei ole mitu aastat ühtegi tavalist kalendrit ostnud ja ma eikujuta ettegi mis need tänapäeval maksta võivad.
50.- tk ei ole nagu väga kallis???
Või on???
Kui oleks selline korralik kalender meie oma klubi autodest siis ma arvan et mina oleksin nõus isegi 100.- tk maksma.
Selline mõte tekkis minulgi, et autode pildid võiks võimaluse korral olla kooskõlas aastaajaga. Suvekuudel kabriod, veebruaris X'd jääl, sügisel autocrossing ning Jõuluvana tuleb seitsmesega...Baur TC kirjutas:Juhul kui juuli leht näitab ilusat BMW kabrioletti...
Ei.Hans kirjutas:Ega sa Kimmo ei mõtle nüüd nii kitsarinnaliselt, et ainult klubiliikmete masinad?
UV laki alla läheks ainult auto (värvipind ja klaasid)Hans kirjutas:Kimmo, räägi oma UV-laki mõtetest lähemalt? Mida konkreetselt välja tooksid?
vanaisa kirjutas:hea asja eest ehk venitaks 100 välja aga enne tahan siiski põrsast näha
AARE530 kirjutas:Natuke OT vbl, aga huvitav, kas sellise teemaga kalendrit pole kusagilt võtta... Ei kujuta hetkel ette, milline see ''meie'' kalender välja kukuks, aga see ajaks ka asja ära
EDIT: poolitus teemast Kas on 7-er.com 2006 kalendrist huvitatuid?
efekt kirjutas:Lihtsalt väike mõte, aga selle aasta kalendris võiks olla vastavalt mudelitele ka kuud nt.1) E32, 2) E34, 3) E36, 4) E38, 5) E39, 6)E46, 7)E53, 8) E60, 9) E63, 10) E65, 11) E83, 12) E90 ja järgmiseks kalendriks võiks hakata kevadel juba pilte tegema nt. kevadel jeebid, suvel cabriod, sügisel touringud ja talvel IX' id. eks vahele võib panna ka sedaane