E36 325 K: Jalgadele puhub sooja a aknale mitte
E36 325 K: Jalgadele puhub sooja a aknale mitte
Auto siis E36 325i 93a.
Mure oli algul natsa suurem. Nimelt ei puhund asi üldse sooja õhku.
Siis sai see sooja/külma klapp kapoti alt lahti võetud ja ära puhastatud.
Nüüd peaks see töötama.(on kuulda klõpsakat kapoti alt).
Aga kui suunan sooja õhu akna peale siis tuleb sealt kõike muud kui sooja õhku. A kui suunan jalgadele siis tuleb kuuma õhku.???
Milles peitub viga.
Ahto
Mure oli algul natsa suurem. Nimelt ei puhund asi üldse sooja õhku.
Siis sai see sooja/külma klapp kapoti alt lahti võetud ja ära puhastatud.
Nüüd peaks see töötama.(on kuulda klõpsakat kapoti alt).
Aga kui suunan sooja õhu akna peale siis tuleb sealt kõike muud kui sooja õhku. A kui suunan jalgadele siis tuleb kuuma õhku.???
Milles peitub viga.
Ahto
Viimati muutis darkking, 02.01.2006 15:47 21, muudetud 1 kord kokku.
Kondiga isenditel tuleb sooja kõikidest aukudest. Mul 318IS '93 kondiga ja keskelt puhub sooja ikka mõnuga.
Darkking, sul pigem need klapid ei tööta korralikult, mis reguleerivad sooja-külma vahekorda, kuna sul ei puhu ju ainult külma. Ise ei ole seda süsteemi seal lahti aretanud, aga v-o mõni asjaga rohkem kursis olev oskab siisn juhendada.
Darkking, sul pigem need klapid ei tööta korralikult, mis reguleerivad sooja-külma vahekorda, kuna sul ei puhu ju ainult külma. Ise ei ole seda süsteemi seal lahti aretanud, aga v-o mõni asjaga rohkem kursis olev oskab siisn juhendada.
Oleks hea küll kui keegi oskaks konkreetselt aidata.
Kuna talv tulekul ja neid istmesoojendusi ei taha ka kogu aeg kasutada.
A kas lihtsalt selles paneelis (see kolme nupuline) mis peaks neid trosse liigutama ei või olla, kuna see õhu suunamise nupp käib mingil hetkel väga raskesti,eelmisel autol, e36 318is, see käis kergemini.
Müstika
Kuna talv tulekul ja neid istmesoojendusi ei taha ka kogu aeg kasutada.
A kas lihtsalt selles paneelis (see kolme nupuline) mis peaks neid trosse liigutama ei või olla, kuna see õhu suunamise nupp käib mingil hetkel väga raskesti,eelmisel autol, e36 318is, see käis kergemini.
Müstika

arvan, et sul ei lükka tross klappi õieti lahti, klapid on armatuuril parempoolses nurgas kui kindalaegas ära võtta. Mul endal 325 TDS 95.a aga kliimaga, ise võitlen ka nende klappidega, aga mul lükkavad klappe lahti väiksed mootorid ja need toimi.Sul sama süsteem, ainuke vahe et sul trossid mul mootorid, käisin romulas uurimas, seal näidati.
Mul ka umbes sarnane probleem nüüd. Vahetatud sai veepump, kõik kenasti ära õhutatud. Aga mure selline, et mul puhub ainult sooja (v.a kui soojenduse salongi peale sätid, siis tuleb jahedat, mis peabki nii olema), külma õhku klaasile ja jalgadele ei tule, ainult kuuma. Viga ei saa ju termostaadis olla, sel juhul tuleks just ainult külma... Misasi mul nüüd siis vahetamist võiks vajada?
Niipalju veel, et tegu konditsioneeriga autoga, aga see on veel täitmata.
Niipalju veel, et tegu konditsioneeriga autoga, aga see on veel täitmata.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
Võimalik, et probleem kapoti all olevas külma/kuuma klapis. Nimelt minul ta aegajalt jubib, ei taha lülitada külma pealt kuuma peale, siis tuleb teda aegajalt koputada siis töötab jälle jupp aega. Õnneks hetkel pikemat aega toimib. Kontrollida saad nii, et kui mootori temp on keskel, siis auto seisma jätta, süüde sisse ja külma/kuuma nupp salongist keerates (näiteks keskel hoides) peaks kapoti all klõpsima miski hakkama, see tähendab, et regulaator töötab. Kui toimib, siis ei oska kahjuks rohkemat öelda.
BMW 325 93' coupe - Oopis teine maailm