ei oska kopli kohta rääkida,kuid niipalju kui ise olen kuskilt küsinud on tahetud isikukoodi ,et tollile aru anda.paaki pole tahtnudki lasta,vaid kanistrisse ja sealt traktorisse.tanklaomanike sõnul tuleb tollile aru anda kuhu sinine küte läinud on kui kontroll tuleb.freddy21 kirjutas:mees kas sa teed naljajargo kirjutas:sinist kütust ei lubatagi tanklas otse paaki lasta-ka maakohtades!linnas pea igas tanklas lastakse sinist auto paaki!Üks selline kurikuulus tankla on koplis voltas,alatihti tulevad taksod ja sinine otse paaki!
ei tahagi vaielda,rääkisin vaid seda mida olen läbi elanud ja kuulnud.rapla maakonnas on tuttavad kellel kodudes põllumajandusmasinad,lasknud kankudesse ja sealt muidugi edasi ka enda autodesse.isikukoodid kõik kirjas.tankla omanik ei nõuagi iga kord seletust kuna kohalik tankla ja inimeste nimed ja IK teada.
ma ei ole muidugi igas tanklas pärimas käinud kuid võin siia tuua päris suure nimekirja kus sinist ikka auto paaki ei lasta tankida.
ennast ei sega eriti kas saab paaki või ei.pole kordagi sinisega sõitnud ja ei hakka ka sõitma
ärge mind nüüd selle eest põlema pange kuna see vaid minu nägemus asjast

terv jargo