e36 sedaan, külje liistude eemaldamine?
e36 sedaan, külje liistude eemaldamine?
Oleks abi vaja kas ainuke viis kuidas liiste maha saada on võtta seest polstrid lahti ja esimesed logarid ka lahti et seestpoolt tüübel kokku suruda ja välja lükata?
- e36 in progress...
Re: e36 sedaan, külje liistude eemaldamine?
Sa mõtled seda liistu, mis esitiiva peal on?
Selle tõmbad niisama ära.. kui veab, siis saad tüüblit uuesti kasutada. Kui ei jää hoidma, siis pead asendama..
Selle tõmbad niisama ära.. kui veab, siis saad tüüblit uuesti kasutada. Kui ei jää hoidma, siis pead asendama..
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
uste küljes on ka need liistud,,, suht raske sikutada pole kusagile külge käis panna väga, tuleb vist ikka laiali lammutada polstrid jne..
- e36 in progress...
Ma pole nüüd küll kindel, aga uste liiste peaks vasakule/paremale poole libistada ka saama???
Kui saab, siis saab ju liistu üle ukse serva libistada ja pärast on paljast tüüblit palju kergem välja võtta, parandage mind, kui ma eksisin
Kui saab, siis saab ju liistu üle ukse serva libistada ja pärast on paljast tüüblit palju kergem välja võtta, parandage mind, kui ma eksisin

Ei saa üle libistada. Vähemalt mina ei saanud. Võibolla kui väga suurt jõudu rakendada siis tulevad ka
Ise ajasin kruvika taha ja kangutasin lahti. Neljast tüüblist jäi terveks üks kuid ka peale mahavõtmist ei leidnud et oleks neid kuidagi kergemini lahti saanud. Vb kui uksepolster seestpoolt maha võtta ja kokku suruda saad tõesti tüüblid tervelt kätte. Kui ei siis UM-is maksab üks see tüübel 27.- kui õigesti mäletan.
Edu!

Ise ajasin kruvika taha ja kangutasin lahti. Neljast tüüblist jäi terveks üks kuid ka peale mahavõtmist ei leidnud et oleks neid kuidagi kergemini lahti saanud. Vb kui uksepolster seestpoolt maha võtta ja kokku suruda saad tõesti tüüblid tervelt kätte. Kui ei siis UM-is maksab üks see tüübel 27.- kui õigesti mäletan.
Edu!

tartus sepa turul autopoes 6 eeku tükk:D
Keegi ei tea kus pärnust neid tüübleid odavamalt saaks? Kui ma kõik puruks tõmban siis 27kulli ühe eest on päris karm makstajaano90 kirjutas:tartus sepa turul autopoes 6 eeku tükk:D

- e36 in progress...
avastasin et M-i liistudel teised tüüblid, keegi oskab äkki tootekoodi öelda?
- e36 in progress...