Auto sain endale 18.02.2010
Ja kõige esimene enda "ametlik" oli '92 audi 80b4 85kw. Jõhkralt lagunes. Selle vahetasin bmw vastu ära. Muusika oli hea.
Ostetud sai 27.08.2009, 1 päev enne minu 18 aastaseks saamist siis

Olid ajad,olid majad!
 Olid ajad,olid majad! 

Hinnaks oli tooaeg 41000.-
 Hinnaks oli tooaeg 41000.-  

kuna auto varastati juppeks ja siis ma üritasin vaikselt taastada. Kärukonks, orig BBS lipp pagassil. Pooli asju tööle ei saanud korralikult ,gaasi täis gaasiballoon seisab siiamaani alles , aga sõita sai
 kuna auto varastati juppeks ja siis ma üritasin vaikselt taastada. Kärukonks, orig BBS lipp pagassil. Pooli asju tööle ei saanud korralikult ,gaasi täis gaasiballoon seisab siiamaani alles , aga sõita sai 

Aga see teema on autodest, "Sinu esimene bmw", mitte "Minu mänguautod läbi aastate".stivo kirjutas:Ega auto veel elu pole. Elus on muidki asju peale auto.

Mul näiteks pakkus see santabarbara lugemine huvi, ja sellest arusaamine aurustas minu organismist ära 0.2 promilliakibo kirjutas:"Sinu esimene BMW"
postitusi lugedes pigem "list minu BMW-dest" või "list minu kõikidest autodest".

99%Artur_L kirjutas:Diislivana
 ...ei, tegelt olen omanud ka igasugu bensukaid (2,8i scorpa, 1,8i golf II, 2,0is sierra + igasugu muid pudinaid, mis ka diislid olid
...ei, tegelt olen omanud ka igasugu bensukaid (2,8i scorpa, 1,8i golf II, 2,0is sierra + igasugu muid pudinaid, mis ka diislid olid  )
 )leidsin ostu järgse pildi ka:metaltom00 kirjutas:olin 19 ja minu esimene bmw oli teemant must e32 88a 730 (732 arz)aga peal oli 3,5 mootor, all lsd sild, hall nahk sisu, 16,5 tolli originaal kärg velgedega (mm mõõdus) oli ikka paras mustikas aga saale läks ära ning sai maha müüdud

:
 :