Igatahes täiesti müstiline.

Ma ennem kirjutasin et sild oli, ja sinna vastu läkski, arvatavasti külglibisemine võinii, täitsa õnne ikka et terved kõik, teine külg veel hullem, seal alates uksest autot pole... Eiteagi mis nüüd teha... (Kui äkki keegi, kes loeb ja on autost huvitatud, või õigemini juppidest ja asub siinsamas välismaal siis andke teada)BuFu kirjutas:Auto lagunes lihtsalt ära või,et kuskile vastu ei sõitnud?Või sain ma valesti aru.
Igatahes täiesti müstiline.
Asukoht: paremalpoolrool ehk välismaal ja see kus pole hetkel lund, nagu piltidelt näha!... äkki on see vihjeksreino kirjutas:Et siis, kus see siin samas välismaal asub?
Ei, tegelikult Iirimaa, vabandust läks meelest...reino kirjutas:Hiina? Austraalia? Inglismaa?
Tahaks öelda et inimene ei oska automaatkastiga sõita jah? Või libedaga? Või hoopis et selline raske avarii oli ja inimene juba üritab müüa midagi? Või et ei mäleta eriti midagi?vaikeboa kirjutas:Ei oskagi kohe midagi öelda ... kuigi tahaks.Hea,et inimesed terveks jäid.
Vat ei tulnud ise selle pealegi,et sellise paugu peale midagi halvustavat või parastavat öelda. Aga näed inimene juba näeb seda oma vaatevinklist.FiLV kirjutas: Tahaks öelda et inimene ei oska automaatkastiga sõita jah? Või libedaga? Või hoopis et selline raske avarii oli ja inimene juba üritab müüa midagi? Või et ei mäleta eriti midagi?![]()
FiLV kirjutas:Ausaltöeldes oli väike peapõrutus, eitea millest, kas airbagist või et peaga klaasi lõin puruks (endal kriimud just sellel poolel), sellepärast ongi segane jutt et poole üldse ei mäleta...
Õppesõidu auto jep...tundus et sõideti ette talle ja üritas avariid ära hoida.mastergut kirjutas:kas se on õppesõiduauto ?
Ja seda linnakiirusel ...jõmmu4 kirjutas:Õppesõidu auto jep...tundus et sõideti ette talle ja üritas avariid ära hoida.
peaaegu sama juhtum mustika prisma kõrvaljõmmu4 kirjutas:Viljandis siis täna selline äpardus toimunud.
Külm võttis osa postitusi äraArtur_L kirjutas:Krt, see talv on foorumiridasid korralikult räsinud ikka...
Tohoh! Krt. päris kahju sellest e39-stleits kirjutas:Reka hakka slambist keset sõiduteed tagurdama, mulle sisse ja surus mind ka tagumisse veits sisse. Kapott, stanged, tiivad, parkimisandurid ....