vähemalt minu käes olnud liikuritega oli nii. (kui musta tuleb- siis seda on nii valge, punase/sinise kui ka vene küttega)
 vähemalt minu käes olnud liikuritega oli nii. (kui musta tuleb- siis seda on nii valge, punase/sinise kui ka vene küttega)Must suits- on mootoris õhu puudumine. Uurige turbot, õhukulumeetreid ning muid selliseid...
Kui musta viskab- Siis ei olegi vahet küttel- sest auto ei kasuta nagunii tehasest pandud ressursid.
Vene kütus on OK- maanteesõiduks ning mingil määral suvel. Kuna siis ei saa eriti arugi.
Samas on selline olukord - mis ei luba sõita UNO-X küttega, siis pole vaja midagi karta- isegi kõige suuremat väävlisisaldust. Kõik oleneb ikkagi võimalustest mida keegi meist omab.

riigile käivet kui saab ilma?kes tahab sõitku valgega ja mina purjetan ikkagi sinisega edasi.suvel kui baigiga ringi lasen maksan niikui nii aksiisi ja käibekat.käivet maksad küttepealt ja juppide pealt mida meie auklikud teed autoga teevad.maksad käivet või aksiisi ja pole vahet,teed ikkagi paremaks ei saa.
  riigile käivet kui saab ilma?kes tahab sõitku valgega ja mina purjetan ikkagi sinisega edasi.suvel kui baigiga ringi lasen maksan niikui nii aksiisi ja käibekat.käivet maksad küttepealt ja juppide pealt mida meie auklikud teed autoga teevad.maksad käivet või aksiisi ja pole vahet,teed ikkagi paremaks ei saa.

Aga see siis ainult minu arvamus asjast.
  Aga see siis ainult minu arvamus asjast.