Natukene huumorit mis tuli meelde kui lugesin vale korruse ja vale ukse nalja :
Sõber kutsus mind endale appi, et koliks tal Tädi uudse kohta ära, ega siis polegi midagi, läksin appi nagu õige sõber ikka, Ladusime käru ilusti asju täis, mitu korda juba edasi tagasi sõidetud, kuna ühe korraga ju ei mahtunud.
Koguaeg oli kolmandalt korruselt alla tassimine ja pärast vedasime veel kolmandale korrusele uude kohta.
Viimase otsaga siis ladusime auto täis ja naised läksid ees ära, et sätivad mõned asjad paika, me niikaua siis teeme oma suitsud ära, lähme tangime autot ja siis jõuame tagasi.
Siis jõdsime maja ette, kõigepealt saime korteriühistu esi.mehelt sõimata, et terve trepikoja esise kinni oleme parkinud, me noored nolgid, nalja nabani.
Siis hakkasime aga asju vedama, viimaseks jäi mingi vana vene aegne pesumasin ( Mingi haigelt raske asi, hea et tõsta üldse jõudsime. ), Mõlemal meil jumalast hea meel ja veame rahulikult seda masinat ja arutame, et kuhu me ilma nautima lähme ( et noh peale tööd väikesed õlled ligi. ), Siis jalutame korteri uksest pesumasinaga sisse ja karjume üle korteri : " Kuhu me selle pesumasina viskame? ", Jookseb uksepeale vastu mingi suur mees ja lõugab : " kus **** te selle pesumasinaga nüüd tulete?". Siis kui õlle unistustest väljusime siis avastasime, et olime selle raske kolakaga eneselegi märkamatult neljandale välja jõudnud.
.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kiiruse ületamise nalja ka veits, omal ajas närvi päris mustaks aga see selleks.
Lähen siis hommikul kooli ( pole mitte kunagi õigeks ajaks vist viitsinud minna ja alati mingid imelikud vabandused. )
Kuna Paides oli kooli esine tee remondis ja mul omal ajal Tunitud mitsu, haigelt madal, siis ei saanud seda teed kasutada ja lähenesin koolile tagant poolt.
Keeran siis risti pealt ära, vaatan oh poltsei teeb oma eravärvides Mazdaga tööd, mõtlesin et vahivad turvavöösid, kiire pilk taha istmele, vööd kõigil ilusti peal hops gaas põhja, seier ilusti 50 km/h peal, endalegi imestuseks **** vennad järgi sinise ja punasega.
Läheneb vaikselt auto juurde ja küsib : Kui kiiresti me sõitsime ?
Mina ülbelt vastu : 50, ja äkki ütled mis **** pärast sa mind kinni pidasid ? ( Kuidagi väga ülebelt ja üleoleva tooniga kukkus välja see. )
Politseinik selle peale : Tule nüüd meie autosse ja kirjutame protokolli ära, siin õueala ja +/- 27 läks kirja.
Pärast nägin ikka kõvasti vaeva, et õpetajale selgeks teha, miks ma hiljaks jäin.
( Lisati veel enne autost väljumist, et nad tavaliselt sinna poole kiirust ei mõõdagi, aga sport summuti on see mis neid sinna poole mõõtma pani ).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja veel natukene nalja sama mitsuga :
Tulen paide kiriku parklas hea hooga, vaatan paremalt auto kaugel ( lamav politseinik ka veel seal ees, et kui tuleb siis vaikselt ja vasakult ei saagi sisse tulla, sest seal ühe suunaline. )
Keeran siis hooga ilusti ära sealt, kiman mööda linna 60-nega, lõpuks maandun tanklas, otsin oma sooduskaarti ja järgmine hetk tõmmatakse mul lihstalt auto uks lahti väänatakse märk nina alla ja vend karjub : Mina olen see ja see, sina kobi kohe kiiresti autost välja, hakkas juba käest tirima, rabelesin veits, sain haardest lahti astusin autost välja ja küsin : "vabandage aga milles probleem on ?"
Politsei on rõõmsalt vastu : " Tekitasid liiklusohtliku olukorra, võtan sul kuueks kuuks load ära. " ( kiriku parkla ).
Haugub igatepidi, siis ütlesin rahulikult, et sinna vahele oleks vähemalt kolm autot mahtunud veel ja kas tal tõestust on, tema vastu et ei ole tõestust ja ta oma autoga.
Siis ma viipasin talle rõõmsalt käega ja läksin järgmisesse tanklasse.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Nüüd lisaks siis veel BMW huumorit ka.
oli aasta siis 2005, sõber oli alles ostnud omale 316i bmw ( miskit 40 000 ja peale maksis ), siis aastavahetusel kimasime Koeru kedagi ära viima ( Eelnevalt veel arutasime,et kas jopesid üldse vaja on , et me nagunii autoga ju.) Tagasi tulles hakkas jubedalt tuiskama ( libe oli enne juba. ) Sõidame siis rahulikult, sõbrale just helistati ja öeldi, et ilusat vana aasta lõppu ja sõida ette vaatlikult, et päris libe oli koeru teel.
Nagu kõne lõppes oli autol pidamine 0 ja sõitsime vaikselt 30km/h kraavi.
Siis ronisime akendest välja ( kraavis julmalt paks lumi. ), võtsime jalad kõhu alt välja ja hakkasime T-särgi veel jalutama abi järgi, ühel hetkel avastasime, et suitsud jäid autosse ja see ajas meid veel rohkem närvi kui see, et külm oli

.
peale 4 tundi külmetamist ja abi otsimist saime auto kraavist välja, kõik jumalast õnnelikud, istume autosse ja oi üllatust aku ka kottis, lõpuks surusime kahekesi käima.
Siis jõudsime Türile tagasi ja sõber pani kohe bemmi 15 000 eest müüki. ( lisa infosse kirjutas : kes lähima tunni jooksul helistab saab 10 000 eest. ), Sõnapidaja mees ja auto läks 10 000 eest minema

.
Aga olge te tublid edasi

.