Sinine diisel
- mastergut
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd
- Kontakt:
Re: Sinine diisel

AUDI b3 2.3 Quattro , E46 320I , e39 530d 142kw , e61 530xd , e34 524td
- estliiga
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A8 4.2 tdi 276 kw
mastergut kirjutas:siis on jama kui õli külmaga torudes hanguma hakkab
Vanaõli tahmab räigelt ikka see nagu kõige õigem ei ole ma arvan!
BMW E39 touring 2.0d ja VW golf 2 GTD 51 kw
ise olen pannud hüdroõliga pooleks diislit, aga õli on olnud kasutatud kuid läbipaistev. Minek on parem kui puhta diisliga ja suitsu ega tahma pole, sõidab nagu auto ikka 

When it doesn´t blow it sucks
kas seda punast?Randofer kirjutas:ise olen pannud hüdroõliga pooleks diislit, aga õli on olnud kasutatud kuid läbipaistev. Minek on parem kui puhta diisliga ja suitsu ega tahma pole, sõidab nagu auto ikka
e34 525 tds T
Ikkakarmo kirjutas:OT,aga keegi muidu diisliomanikest toiduõli ei ole proovinud põletada?
Paari aasta taguses Autobildis oli päris pikk test sel teemal..

Vana 190 kutsikas 2.0. Vanamehel on tanklas need fritüürid kus Friikaid tehakse, reeglina see vana õli sealt visatakse lihtsalt minema. Ma aga võtsin väikese marli ja kallasin selle õli läbi marli otse paaki

Mis politseil ikka selle peale kosta, midagi illegaalset selles ju ei ole. Mingiaeg näitas mingis telesaates eesti tüüpe, kes Skandinaavias rändasid vist oma vw bussiga, kütust käisid mööda söögikohtasid nurumas.
Paljudes maades on juba rapsi õli(bio diisel) müüdava kütuse sees, norras nagu, seal on 5% alati olemas ja tagant tuleb pannkoogi lõhna. Olen seda eestiski kasutanud pea pooleks kütusega ja ei mingit muret.
Polegi BMWd, on oopis Mitsubishi
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
524 poleks sellele eriti kapriisne vist...suht lihtne mootor, peaks läbi mäluma ilusti
´17 4Drive
Täna siis keeras naaber oma MB "vene" kütusega tuksi. Käis kuskil hiinalinnas tankimas, pani paagi täis, säästis 250 krooni ja sisuliselt kohe peale tankimist kooles masin ära. Üritasime käivitada, korraks sai ka käima, siis hakkas aga puterdama, ilget sinist ja kütust lausa sumpsist välja köhima ja siis lõpuks kooles jälle ära. Ilmselgelt ei olnud tegu üleüldse diisliga, seega kui ikka ise ei too või väga hea tuttav, siis võidki sellise portsu otsa saada.
Vabalt võis saada kankudest vett. Sellega peaks veits valget suitsu ka viskama. Veel on see omadus, et vajub põhja ja tõmbab pumbaga kohe küttepumpa ja nii maha koolebki. Kõvem küttefilter võtab selle osaliselt kinni, aga jama ikka. Ega muud jää kui süsteem puhtaks. Niiet olge ettevaatlikud mida tangite.
e32 750i & IX35 & A6 4F & Jeep GC
-
- Huviline
enamus veoautod omavad kütusepaagi peal biodiisli kasutamist keelavat silti, seda kasutavad ainult eriseadistusega masinad, kusjuures webasto jaoks on eraldi paak, tavadiisliga.Holari kirjutas:Paljudes maades on juba rapsi õli(bio diisel) müüdava kütuse sees, norras nagu, seal on 5% alati olemas ja tagant tuleb pannkoogi lõhna. Olen seda eestiski kasutanud pea pooleks kütusega ja ei mingit muret.
Jah, lisakütteseadmega autod ei kannata rohkem välja, kui mõneprotsendise sisalduse (Norras5%). Kas siis tahmab selle seadme ära või ma ei tea. Minul ei ole seda seadet ja ei ole häda midagi, kui protsent segi suurem.( umbes 50)
Polegi BMWd, on oopis Mitsubishi
Suits oli sinine, kolossaalne sinine suitsupilv tuli tagant välja. See ei olnud kindlasti vesi, pigem kütteõli või petrool vms. Diisli iseloomulikku haisu ka polnud.sander k kirjutas:Vabalt võis saada kankudest vett. Sellega peaks veits valget suitsu ka viskama.
kas keegi oskab Öelda praami kütuse kohta. värvuseks roheline ja kui kahjulik on mootorile???
Enamalt jaolt on laevades separaatorid kütte puhastamiseks. Lastakse sealt läbi põhiliselt punast. Sinised ja rohelised kütted on enamuses ju puhas diisel, aga noh hea permees ei riski oma laeva masinaga, laseb kütte ikkagi separaatorist läbi 

nali on see et teemast "sinine diisel" on saanud "kõik mis põleb" 

Olen kuulnud, et UV valguse käes pidi värvi seest ära sööma? Aga kas see on kah UV lambiga võimalik? PS:ise ei oma diislit lihtsalt huvi.
Täna just märkasin, et naabrist talunikul on juba kanistrite väli esimesi päikesekiiri püüdmas
. Tema sõnade kohaselt pidi kevadine päike veel eriti vali olema. 

Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
Need tüübid sõitsid puhta fritüürist läbikäinud toiduõliga.Mihkel_O kirjutas:Mingiaeg näitas mingis telesaates eesti tüüpe, kes Skandinaavias rändasid vist oma vw bussiga, kütust käisid mööda söögikohtasid nurumas.
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
Sellest lahedast õlibussist on juttu sellel aadressil.
http://www.oiltrip.eu/
http://www.oiltrip.eu/
Proovi mõttes sai katsetatud sinist. Diisel nagu diisel ikka, ainuke vahe oli miskipärast see, et statoili kütusega mu auto tahmab rohkem kui sinisega..
- Leopold661
- Huviline
no ongi jama... kui sellega tahmab vähem siis peaks riigiisad äkki asja ümber raalima hakkama
Samas teisipidi jama kui sinine tuleks massidesse hakataks sedagi solkima nagu praegust valget.

Samas teisipidi jama kui sinine tuleks massidesse hakataks sedagi solkima nagu praegust valget.

Ma siiski arvan, et silm pole taadeldud mõõteriist ja ilmselt oleks kõige õigem tahmamist mõõte üv punktis erinevate kütustega.. 

Ma arvan, et seesama sinine. Mõnele tundub lihtsalt roheline. Ei tee autole midagi, kui praamil kütusetankid puhtad ja puhtalt transpordi korraldad.rautamkr kirjutas:kas keegi oskab Öelda praami kütuse kohta. värvuseks roheline ja kui kahjulik on mootorile???
Aga ega ometi vargus Leedo taskust plaanis pole

- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Üldiselt ei kiputa seda laborisse viima kui väliselt on kõik okei..loe:sinine värvus puudubdiislijoodik kirjutas:Sinise värvi saab ära, kuid marker jääb. Maakeeli öeldes on sinna lisatud 2-e ühendit, 1 annab sinist värvi ja teise järgi tuvastatakse laboris, millega ja kui suures osakaalus on tegu.
´17 4Drive
- estliiga
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A8 4.2 tdi 276 kw
Kas tolliametnikud teevad selle eest ka trahvi kui sul on paagis mingi 50 liitri kohta 1 l sinist sisse jäänud?
Minul on näiteks selline kütuselisand mis on ka sinist värvi, ütled, et valasid seda sisse.
Minul on näiteks selline kütuselisand mis on ka sinist värvi, ütled, et valasid seda sisse.
BMW E39 touring 2.0d ja VW golf 2 GTD 51 kw