mina müüsin ka mõnda aega tagasi enda auto ost-müük lepinguga maha.ütlesin poistele ,et viie päeva jooksul vormistage auto enda nimele.kui ei vormista lasen akris ajutiselt maha kanda.nagu ka arvata oli ei suvatsetud autot ümber kirjutada.läksin ost-müük lepinguga arki ja rääkisin neile loo ära.nemad soovitasid ise ka ajutiselt arvelt maha võtta.küsisin ka et mis siis juhtub kui poisid autoga lollusi teevad,öeldi et vastutab täielikult see inimene kes oli auto ostnud.tema nimi kirjutatigi arvutisse,kuigi dokumentidesse jäi minu nimi.
põhiline mille pärast ma sinna arki üldse läksin,oli see et kunagi müüsin ka ühe auto maha ja sellega tehti väike avarii,kahju nii umbes 1000.- eek.i.kuna minu käest auto ostnud isik jäi süüdlaseks ja muud moodi kokkuleppele ei jõutud läks asi ametlikuks.minul riskigrupp kohe 140.
praegu oligi selline lugu et kui ostan endale uue auto siis läheb riskigruppide keskmine uuele autole,kui aga oled enne vana auto maha müünud läheb vana auto riskigrupp.muidu poleks eriti hull,aga see 140 oleks jäänud ka ootele,kui kunagi peaks uue auto ostma.seega oleks mul juba olnud kaks suurt koefitsenti ootel
asjad said korda ja nüüd kõik hea.
tuleb hakata seda võõraste üles sõidetud riskigruppi maha sõitma(aastatega)