Seega ka üle mul 1 BMW ala number: eks tal arvatavasti ka vale auto nr.peal,kuid usun et suudab väravas kontrollis ära rääkida

Võib ka kohe ära broonida

TiitS 56501755
Aga bronniks ära siis, jõuan homme 10.30 - 11.15 vahelisel ajal.TiitS kirjutas: Seega ka üle mul 1 BMW ala number: eks tal arvatavasti ka vale auto nr.peal,kuid usun et suudab väravas kontrollis ära rääkidaSeega kes tuleb hommikul/ või hiljem ning soovib sõita oma BMW-ga klubi alasse, helistagu mulle
150eek, siis pääse;)
Võib ka kohe ära broonida![]()
TiitS 56501755
Ei ole vaja sõnumit saata, ma tulen koos Kirilliga ja võtsin numbri(eelmiselt lehelt).KirillD kirjutas:Ma ei lugenud välja kusagilt Tarmo numbrit teemast, kui keegi saab, siis palun saatke SMS Tarmo numbriga mulle numbrile 56760549, ma kohe hakkan liikuma, seega pole aega uurida teemat.
Kas see on koos reaktsiooni ajaga äkki ?-marek- kirjutas:Mul parim aeg oli 16.4 aga ilmselt pani ajavõtt mööda midagi ise sellist aega ei usu eriti.
Koos reaktsiooni ajaga veel vähem usutav, ei usu et stock 1.8 sellist aega sõidab, korra näitas ajavõtt kellelegi mingit 5,... millegiga aega ka.inc13 kirjutas:Kas see on koos reaktsiooni ajaga äkki ?-marek- kirjutas:Mul parim aeg oli 16.4 aga ilmselt pani ajavõtt mööda midagi ise sellist aega ei usu eriti.
Kas süsteem pani pange just Sinu sõidu ajal või näitas teistele ka vähem?
inc13 kirjutas: Koos reaktsiooni ajaga veel vähem usutav, ei usu et stock 1.8 sellist aega sõidab, korra näitas ajavõtt kellelegi mingit 5,... millegiga aega ka.
Ah Sina see olidki, pikalt vahtisin ja mõtlesin - "MIDA K*RADIT ?!" :d, need rattakesed olid seal ikka waaaaaay to smallemziou kirjutas:Kah käidud ja rahul üritusega ja järgmisel üritusel ehk saab ka klubi alasse , olin k1 kirjadega 525i-ga nunnude pisikeste ratastegaparim aeg oli 15.7 ja ise rahul .
Mootor jah M42B18 mul ja kui aeg oli tõesti 16,4 siis olen väga rahul, eelmise aasta parim oli 17,1 seepärast ei uskund eriti.indro kirjutas:Kui ma ei eksi, siis on 318ti M42B18 mootoriga, minu sama mootoriga kupee on korduvalt 15,9 sõitnud, parim seni: 15,972@135,66 60FT 2.250inc13 kirjutas: Koos reaktsiooni ajaga veel vähem usutav, ei usu et stock 1.8 sellist aega sõidab, korra näitas ajavõtt kellelegi mingit 5,... millegiga aega ka.
Täpselt nii. Sõitsin mina, jõud kaob ära kusagil ca 2800 pöörde pealt ja siis tegin ka käiguvahetuse.Rain530 kirjutas:On küll, kasutaja KirillD, kuid sõitis ta sõber.Ultron kirjutas:Ega see ometi meie klubi masin pole ?
http://images.orkut.com/orkut/photos/Og ... 6hFk8D.jpg
Ta teemas ka juttu sellest, et millegi pärast on see 524 tal suht jõuetu.