e36, äravoolud
e36, äravoolud
Kas kellelgi oli probleemid äravooludega?? Luugi äravooluga.. ja tuleklaasi äravooluga... mul tuleb vesi sisse kuskilt... juhipoolse põranda all.... arvan et äkki äravoolud on kinni. Aga kus nad asuvad, kus see koht võiks olla - ei tea...
Re: e36, äravoolud
Oletan, et tegemist e36'ga, luugi esi nurkades kaks ava, plasttorud jooksevad tuuleklaasi kõrvalt
uksepostide sees alla. Võimalik, et umbes, võimalik et üldse lahti tulnud.

uksepostide sees alla. Võimalik, et umbes, võimalik et üldse lahti tulnud.

- martinr112
- Huviline
Salongiventilaatori kamber võib ka vett täis olla kuna seal äravoolu torud lähevad tihti umbe. Selle vea korral ka varsti aju hakkab vees ujuma.
Kui põrand märg, siis võib olla ka põhja alt punn ära tulnud 

All on kõik korras... vaatasin... Hakkan venti ja luugi torusid vaatama.
Kas sa mingi skeemi näidata saad kus see kamber on? muidu ei kujuta ette hästi kus lammutama hakata..martinr112 kirjutas:Salongiventilaatori kamber võib ka vett täis olla kuna seal äravoolu torud lähevad tihti umbe. Selle vea korral ka varsti aju hakkab vees ujuma.
ehk sobib selline õpetus?... http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f3/ ... ns-t32501/
Bmw 328 e36 1995 M-pakett
Suurepärana õpetus!!! Tänud kõigile!
Midagi olen saanud jah... aga seal oli nii kitsas et ma ei tea veel kas oli kasu sellest voi ei olnud... kui vesi tuleb uuesti siis hakkan jalle vaatama.. aga muidu mingi praht oli kull sees ja on valja kukkunud