e36 katuseluuk
e36 katuseluuk
Mure siis selline, et sõber murdis katuseluugi vända purjus peaga ära. Oskab keegi öelda, kus kes seda parandaks ja palju umbes maksma võiks minna. Katuseluuk siis nagu öeldud manuaalne ja isendiks e36 320 93 aasta
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 M3 “95/F31 320d ED “18
Re: e36 katuseluuk
Osta uus vänt ja asi ants
,ega seal parandada pole suurt midagi.

If everything seems under control, you're just not going fast enough
Õige jutt. See on mingist kahtlasest materjalist kah.unis kirjutas:Osta uus vänt ja asi ants,ega seal parandada pole suurt midagi.

Endal oli autol juba ostes kutuseluugi vänt ära murtud, mina panin vända asemele mootori. 

Ma otsisin kah seda vänta, kuid paraku ei leidnud jahInz999 kirjutas:Endal oli autol juba ostes kutuseluugi vänt ära murtud, mina panin vända asemele mootori.

Kust sa selle mootori voolu võtad tahan sama asja tehaInz999 kirjutas:Endal oli autol juba ostes kutuseluugi vänt ära murtud, mina panin vända asemele mootori.
Äkki saad vända bmw romulast sauelt?
Algul võtsin voolu sigari süütajast, aga sellega oli jama, kuna siis jäi katuseluugi mootor peale auto uste lukustamist ikka voolu alla ja lüliti valgustus säras 24/7.Nüüd võtsin voolu samast kohast kus el. aknad seda võtavad. Juhtme vedasin piilari polstri alt.