EDIT: Saime oma asjadega alles 22:30 valmis aga eks siis mõni teine kord,äkki on siis soojem ka.
me liikusime edasi sikupilli alla, ilmselt sellepärast ka kedagi polnud enam, kui sa sinna jõudsid.confu kirjutas:jõudsin nats liiga hiljakedagi polnud, üks bmw sõitis just sealt minema ka veel ennem.
No mingi osa tuli Sikupilli ka pärast ju.MairoG kirjutas:Palju siis E30-neid oli![]()
![]()
Tegelikult oli täna mustikas meil E30 klubil ka kokkutulek
**** kartuli praadimine läks törts ülekätecoleybwoy kirjutas:läks jah vähe pikaks...
OT: samal ajal kui koju jõudsin vaatasin et Nõmmel käis ka mingi kerge häng vist
Nõmme turuhoone taasavati pärast põhjalikku, 20 miljoni kroonist uuenduskuuri läinud aasta mais.
OT: ei ole külastanud seda turgu, peale taasavamist,kuid usun et 20milj. oli kogu turuplatsi uuendamise maksumus (projektid, uued müügiputkad, elektri süsteemid, asfalteerimised jne.) Muinsuskaitse all oleva vana turuhoone taastamine, mis ära põles maksumus oli ehk 3,5 miljonitRiivo kirjutas:Delfi on mõned miljonid tasku pannud...Postimees kirjeldab seda uuenduskuuri nii:Nõmme turuhoone taasavati pärast põhjalikku, 20 miljoni kroonist uuenduskuuri läinud aasta mais.
Minu touring oli see.Steven89 kirjutas:Ohh ohh, sai ka kogemata teie üritusel käidud vist. Sikupilli all.
Tundsin kokkutuleku ära sellest teie E30 punasest touringust ja siis juba vaatasin, et seal ikka rohkem BMWsid
Mul oli laevapeale suht kiireMarko S kirjutas:Minu touring oli see.Steven89 kirjutas:Ohh ohh, sai ka kogemata teie üritusel käidud vist. Sikupilli all.
Tundsin kokkutuleku ära sellest teie E30 punasest touringust ja siis juba vaatasin, et seal ikka rohkem BMWsidMiks siis ligi ei astunud ?