tyrecontrol inactive
tyrecontrol inactive
et siis sellist kirja loobib ette vahete vahel alguses tuli suht harva aga viimasel ajal tuleb üpris tihti et mis selle põhjustada võib?
auto siis E39 530 99a
auto siis E39 530 99a
Re: tyrecontrol inactive
selle funktsiooni saab deaktiveerida küll (vähemalt 39 peal), LCM moodul tuleb kodeerida vastavate muudatustega.
- Maximaator
- Huviline
- Kontakt:
Annab sulle vast teada et rehvirõhu kontroll ei toimi .
Selle teate saab küll maha kodeerida aga ega see viga ei paranda

ma olen 100% kursis, et rehvirõhukontroll ei toimi. andureid polnud kui auto sain ja neid ostma ka ei hakka, kallis lõbu. seega deaktiveerisin veateate edastamise.Maximaator kirjutas:Annab sulle vast teada et rehvirõhu kontroll ei toimi .
REIFEN_DEFEKTdiislijoodik kirjutas:RDC moodul on eraldi, LCM ei tohiks asjasse puutuda. Või siis pidasid silmas ZCS-i muutmist ja süsteemi jäädavat väljarookimist?aise kirjutas:selle funktsiooni saab deaktiveerida küll (vähemalt 39 peal), LCM moodul tuleb kodeerida vastavate muudatustega.
Arvatavasti on probleem selles, et mõne anduri patarei on ära väsinud, mis tähendab vigase anduri diagnostikaga väljaselgitamist ja asendamist (päris kallis lõbu, kui kasutatut ei saa). Samuti tuleks kontrollida üle vigase anduriga ratta juures olev antenn ja juhe.
melden
REIFENCONTR_INAKTIV
melden
RDC on eraldi küll aga need read asuvad justnimelt LCM moodulis ja nicht_melden vastu vahetades enam veateadet ei loobi. jäädavalt ei võtnud välja ehk ZCS ei muutnud, äkki keegi kingib mulle andurid kunagi

ma ei saanud lihtsalt ZCS muuta, kuna mu autol on vanema masina pealt keremoodul (minu oma ei avanud tagumisi uksi aegajalt). et ZCS muuta pean ma enne keremooduli coding indexit muutma. ühesõnaga ei viitsinud sügavamale minna hetkel.
NCS Expert
Ma esimese (DEFEKT) leidsin ülesse, aga teist küll seal ei ole. Kus teine on?REIFEN_DEFEKT
melden
REIFENCONTR_INAKTIV
melden
Kasutan aga seda lihtsalt ei ole seda ainuke _INAKTIVE asi on seal NIVEAUREG
- sass730iA
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330d AT
- Kontakt:
mul hakkas põlema mitteoriginaalvelgede kasutamisel...
E70 / CRV / W211 / JGC / E46 / E39 / B4 / E39 / E39 / Bora / E38 / E34 / E36 / E34
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kui rõhuandurid neile külge panna, siis töötab süsteem ilusti edasi.
tel. 51 949 859