Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:D

Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:D
eneli86 kirjutas:Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:DSatun isegi kord kuus Rakverre. Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi
hangi õige (loe: BMW) kaherattaline siisDieselBoy kirjutas:Natuke pahal päeval see.Kuna laup. motopäev siis hoopis kaherattalisega sinna kui ei jõua koju ennem.
Ära pabista, olen ka seal Jaapani kaherattalisega käinud ja jäeti ellu, ei juhtu ka sinuga midagi.DieselBoy kirjutas:Natuke pahal päeval see.Kuna laup. motopäev siis hoopis kaherattalisega sinna kui ei jõua koju ennem.
seppa kirjutas:Kahjuks ei tule mina BMW-ga ,naisterahva sõna maksab ,kes läheb autoga maale.Mulle jääb selleks päevaks ainult ford .Pargin kuhugi eemale ja tulen jala.
Pole siin midagi arutada enam, juba otsustatudeneli86 kirjutas:Praegu arutatakse 15. mai üle? Mina siis Tallinnas tööd rügamas. Kuid eks mõni teine kord ikka tulen kohale
lauri91 kirjutas: Pole siin midagi arutada enam, juba otsustatudVaata et sõna pead
Ei ole ma midagi lubanudeneli86 kirjutas: Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi
Kas eelmine kord sai sulle natuke liiga tehtud ja ei julge 7-ga enam tullaKivissaar kirjutas:minu kohaletulek on veel mõtlemisel, vaatn kas viitsin e36ga veereda sinna. audiga ega Mb-ga tulla väga ei viitsi. aga ma üritan ikkagi tulla
Isegi märkasin vistFred kirjutas:Juhuslikult sõitsin Põhjaka parklast mööda ja nägin ka kohalolijate rivi ära. Lauri auto tundsin kohe ära, sest tal ka TFR number nagu Janne omal.![]()
Olimegi Janne musta E36ga muidu, aga kahjuks polnud tol hetkel aega ühinemiseks.