E39 Kliimaradiaatori ventika vahetus.
Re: E39 Kliimaradiaatori ventika vahetus.
Eks peab vist maha kiskuma ja sulle kontrolli siis tooma 

Helista ja lepime kokku!topfuel kirjutas:Eks peab vist maha kiskuma ja sulle kontrolli siis tooma
Milleks remontida kui Taiwani uus vent maksab 2000 krooni ja on garantiiga.
Oled kindel, et sobib? Oleksin huvitatud!Jan320 kirjutas:Milleks remontida kui Taiwani uus vent maksab 2000 krooni ja on garantiiga.
Aga miks ei peaks sobima ,minu e39 külge igatahes läks.
Missugune vent sul on? Mis auto?Jan320 kirjutas:Aga miks ei peaks sobima ,minu e39 külge igatahes läks.
528,97 4juhet ja 2 takistiga.
ja kust kohast see vent ostetud on?
Lasin vendile otse voolu selga ja asi toimib. Vuhistab ilusti nii kõrgetel kui ka madalatel pööretel. Mõni kaitse läbi või ikkagi takistid?
4x6=1x nädalas
Sellist saab jah aga E39 3.0D on 2 jämedat + ja - ning üks väike juhe (juhtimine), ilma takistiteta.Jan320 kirjutas:528,97 4juhet ja 2 takistiga.
Minu arust oli ka uuemale ehk 3 juhtmega kliima vent ,kuid peate ise üle küsima.
Pistikusse tuleb üks vool. Kas kaks voolu peab olema? Või tuleb teine vool hiljem nii öelda kõrgete pöörete jaoks? Kui otse vendile voolu anda siis kõik töötab. 
Kas need takistid on auto poolse juhtme taga või vendiga?

Kas need takistid on auto poolse juhtme taga või vendiga?
4x6=1x nädalas
No neid takisteid on näha kliima vendi küljes.
Siis need takistid mul toimivad ? Otse voolu peale andes vent toimib.
4x6=1x nädalas
Siis vaata kaitsmeid ,releesid.
Täna nägin 2 juhtmega B-varuosa mida väidetavalt paanakse selle kolme juhtmelise ventika asemele. Keegi sellest midagi kuulnud on? Kuidas ta töötab? Kuna pidevalt vool peal siis ta peaks pidevalt lihtsalt taga olema või reguleerib ta ennast ise kuidagi?
Kuna ma suutsin INPA koju unustada siis kui soojaks peab homme ilm minema, et ma vent-i testida saaks ? 

kui väljas üle +5 siis peaks igal juhul madala kiirusega käima (kompressor sees).
Huvitav temp näitas +8 õues ja ei hakanud tööle see vent. Siis kui ära toodud sai siis nagu töötas.
Edit: netist lugesin et üle +10C peab olema
endal ka nii kui väljas on alla 10 c siis ei tööta kui üle siis toimib. ja mida palavam sedakiiremini vuhiseb. seal 15 kraadi juures töötab suht rahulikult. aga muiud kui väljas on üle 10 kraadi peab kohe tööle hakkama kui kondi siise lülitad.topfuel kirjutas:Huvitav temp näitas +8 õues ja ei hakanud tööle see vent. Siis kui ära toodud sai siis nagu töötas.
- poleaimugi
- Huviline
Kas praeguse ilmaga peabki vent koguaeg töötama? Vahel muudab vaid kiiruse aeglasemaks.
Kaevasin küll igivana teema ülesse, kuid äkki oskab keegi aidata:
nimelt konditsioneeri ventikat vahetades avastasin, et mul takistid läbi (pildil nr 8 detailid)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=55" onclick="window.open(this.href);return false;
Kust antud takisteid osta saaks? Kas oomipoes on neid müügil?
nimelt konditsioneeri ventikat vahetades avastasin, et mul takistid läbi (pildil nr 8 detailid)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=55" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis Jizz, 02.06.2014 16:27 37, muudetud 1 kord kokku.
Ideaalseid asju seal minumeelest ei olnud. Midagi saab kompunnida.
Piisab, kui võimsus on piisav, takistus võib isegi veidi väiksem olla.
Kõige maakam variant on lihtsalt takisti vahelt lõigata ja juhtmed otse,
kuid kui mõlema takistiga nii teha, siis kliima vent hakkab olema liiga vali.
Piisab, kui võimsus on piisav, takistus võib isegi veidi väiksem olla.
Kõige maakam variant on lihtsalt takisti vahelt lõigata ja juhtmed otse,
kuid kui mõlema takistiga nii teha, siis kliima vent hakkab olema liiga vali.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
ehk sellised?Jizz kirjutas:Kaevasin küll igivana teema ülesse, kuid äkki oskab keegi aidata:
Andmete poolest tunduvad küll sobivat. Lähen õhtul vaatan. E-pood andis hinnaks 16,40 EUR kokku.peavalu kirjutas:ehk sellised?Jizz kirjutas:Kaevasin küll igivana teema ülesse, kuid äkki oskab keegi aidata: