Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:D
 Satun isegi kord kuus Rakverre. Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi
  Satun isegi kord kuus Rakverre. Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi 
Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:D
 ma olen just järgmine nädal seal
 ma olen just järgmine nädal seal  aga head kogunemist siis
 aga head kogunemist siis 
eneli86 kirjutas:Kas siis bemminaisi pole oodatud?Kivissaar kirjutas: mõni neiu mazdaga ka kommenteeris et näe bemmimehed:DSatun isegi kord kuus Rakverre. Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi
 lihtsalt mõni mazdaga võras kommis ka meid. kõik on alati teretulnud
   lihtsalt mõni mazdaga võras kommis ka meid. kõik on alati teretulnud  
 hangi õige (loe: BMW) kaherattaline siisDieselBoy kirjutas:Natuke pahal päeval see.Kuna laup. motopäev siis hoopis kaherattalisega sinna kui ei jõua koju ennem.

Ära pabista, olen ka seal Jaapani kaherattalisega käinud ja jäeti ellu, ei juhtu ka sinuga midagi.DieselBoy kirjutas:Natuke pahal päeval see.Kuna laup. motopäev siis hoopis kaherattalisega sinna kui ei jõua koju ennem.

Kahjuks ei tule mina BMW-ga ,naisterahva sõna maksab ,kes läheb autoga maale.Mulle jääb selleks päevaks ainult ford .Pargin kuhugi eemale ja tulen jala.
 Kahjuks ei tule mina BMW-ga ,naisterahva sõna maksab ,kes läheb autoga maale.Mulle jääb selleks päevaks ainult ford .Pargin kuhugi eemale ja tulen jala. 

seppa kirjutas:Kahjuks ei tule mina BMW-ga ,naisterahva sõna maksab ,kes läheb autoga maale.Mulle jääb selleks päevaks ainult ford .Pargin kuhugi eemale ja tulen jala.

Pole siin midagi arutada enam, juba otsustatudeneli86 kirjutas:Praegu arutatakse 15. mai üle? Mina siis Tallinnas tööd rügamas. Kuid eks mõni teine kord ikka tulen kohale
 Vaata et sõna pead
 Vaata et sõna pead 
lauri91 kirjutas: Pole siin midagi arutada enam, juba otsustatudVaata et sõna pead
Ei ole ma midagi lubanudeneli86 kirjutas: Ehk mõni kuupäev kattub ja hüppaks kogunemiselt ka läbi

Kas eelmine kord sai sulle natuke liiga tehtud ja ei julge 7-ga enam tullaKivissaar kirjutas:minu kohaletulek on veel mõtlemisel, vaatn kas viitsin e36ga veereda sinna. audiga ega Mb-ga tulla väga ei viitsi. aga ma üritan ikkagi tulla

Isegi märkasin vistFred kirjutas:Juhuslikult sõitsin Põhjaka parklast mööda ja nägin ka kohalolijate rivi ära. Lauri auto tundsin kohe ära, sest tal ka TFR number nagu Janne omal.
Olimegi Janne musta E36ga muidu, aga kahjuks polnud tol hetkel aega ühinemiseks.

Teeks järgmine nädalavahetus ka mingi kohvitamise? Olen ise siis sealkandis
 Teeks järgmine nädalavahetus ka mingi kohvitamise? Olen ise siis sealkandis 

?
 ? . 8.seeria oli üllatus
 . 8.seeria oli üllatus