E39 tõmme kadunud
E39 tõmme kadunud
tegemist on 2001 a 530d ja ei ole tõmmet. Milles võiks asi olla?
Armatuuris kiri: "Kennzeichenl. prüfen" Mida see tähendada võib?
Ette tänades vastuste eest.
Armatuuris kiri: "Kennzeichenl. prüfen" Mida see tähendada võib?
Ette tänades vastuste eest.
Re: E39 tõmme kadunud
Kasvõi Google'sse sisse toksides oleks vastus 5 sekundiga käes. Numbrituled ei põle.timmo kirjutas:Armatuuris kiri: "Kennzeichenl. prüfen" Mida see tähendada võib?
Indrek
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Sellel mootoril on liiga palju asju, millest "tõmme" võib oleneda. Samuti sinu napisõnaline probleemikirjeldus ei aita kuidagi kaasa selle lahendamisele. Mingid täpsustavad tegurid oleksid võinud kah tuua a'la kas sooja/külma mootoriga, või mida oled juba kontrollinud e. välistanud vms.
Ei hakka siin kedagi konkreetselt reklaamima, aga soovitan mõnda BMW-de remondi/diagnostikale spetsialiseerunud töökotta pöörduda.
Aga kuna tundub, et sa soovid ikkagi siit abi, siis ma teen huupi pakkumistele otsa lahti alustades lihtsatest asjadest
õhufilter äkki iidamast-aadamast ja umbne.
Ei hakka siin kedagi konkreetselt reklaamima, aga soovitan mõnda BMW-de remondi/diagnostikale spetsialiseerunud töökotta pöörduda.
Aga kuna tundub, et sa soovid ikkagi siit abi, siis ma teen huupi pakkumistele otsa lahti alustades lihtsatest asjadest

õhufilter äkki iidamast-aadamast ja umbne.
tel. 51 949 859
diagnostis käisin ja sealt öeldi et ei sa õhku piisavalt , siis vahetasin õhufiltri ära aga ei muutunud midagi. Kas siis viga võib olla õhulugejas? diagnostis öeldi et see nagu toimib.
idee järgi saab arvutiga vaadata mida see õhulugeja näitab, kas mingeid suvalisi numbreid mis on skaalalt väljas või näitab ikka normaalseid numbreid..
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kui ei saa õhku piisavalt ning filter uus, siis ei pumpa turbo järelikult seda piisavalt mootorisse.
Mingi viga kah kindlaks määrati või oligi see diagnoos, et õhku ei ole piisavalt? Soovitan igatahes mõne pädevama diagnostiku poole pöörduda. Siin foorumis teenuste rubriigi all peaks neid ikka olema.
Mingi viga kah kindlaks määrati või oligi see diagnoos, et õhku ei ole piisavalt? Soovitan igatahes mõne pädevama diagnostiku poole pöörduda. Siin foorumis teenuste rubriigi all peaks neid ikka olema.
tel. 51 949 859
sul kogu aeg tõmme puudub või tuleb vahepeal tagasi õige tõmme ? endal 525tds ja tõmme enamusajast täiesti null, vahepeal tuleb tagasi, enamasti sooja mootoriga tuleb tagasi aga mõnikord harva ka hommikul käivitan ja kohe on tõmme olemas. Aga ei oska öelda mis viga on, diagnosti aeg kirja varsti siis ehk seal selgub midagi
vaata mootoripadjad üle kas on terved,mul 530d e39 135kw oli ka tõmbega probleeme,käisin diagnostis ja öeldi et egr,turbojuhtimine lahja jne. üks tark vaatas mul kohe mootoripatja ja see oligi läbi,lasi vaakumi mööda ja tänu sellele ei avanud korralikult ka turbo klappe,et mootor ei saaks liiga pöördesse minna,nii kui padja äravahetasin oli kõik korras ja minek oli parem kui varem(vahe oli ikka märgatav kohe).et võib proovida vb on sellest abi,mul igatahes oli.
BMW E39 530d
viga leitud, õhukulumõõtja oli läbi.martin644 kirjutas:sul kogu aeg tõmme puudub või tuleb vahepeal tagasi õige tõmme ? endal 525tds ja tõmme enamusajast täiesti null, vahepeal tuleb tagasi, enamasti sooja mootoriga tuleb tagasi aga mõnikord harva ka hommikul käivitan ja kohe on tõmme olemas. Aga ei oska öelda mis viga on, diagnosti aeg kirja varsti siis ehk seal selgub midagi