Tükkhaaval varastatakse autot alt ära
- Reimers
- Huviline
- Peamine sõiduk: CUPRA ST410
Re: Tükk haaval varastatakse autot alt ära
Täna seisis Linnu teel uuem passat kividel
Umbes sama kohapeal kus paar nädalat tgsi e46 bemm. Keegi teab sellest rohkem

-
- Huviline
- Kontakt:
Minu omal läks möödunud kolmapäeval märk pagassi luugi pealt jalutama.
Üheks ööks laenasin auto välja, rohkem polnudki vaja. See parditiigi kant Mustamäel on ikka korralik pätiparadiis.
Üheks ööks laenasin auto välja, rohkem polnudki vaja. See parditiigi kant Mustamäel on ikka korralik pätiparadiis.
730iA e32 138kW 12/1992
Ma sõitsin ka sealt mööda aga siis oli ainult üks ratas puudu ?Reimers kirjutas:Täna seisis Linnu teel uuem passat kividelUmbes sama kohapeal kus paar nädalat tgsi e46 bemm. Keegi teab sellest rohkem
Kas siis selle ajaga kui ma mööda sõitsin oli üks tuuri pandud ja kui sina juba möödusid olid kõik läinud
Ise veel imestasin et imelik ! inimesel läheb rehv katki ja paneb kivi alla autole ,tavaliiselt ikka tungraud või midagi taolist seniks kuni saab uue rehvi !!
- Reimers
- Huviline
- Peamine sõiduk: CUPRA ST410
Kõik rattad ei olnudki läinud alt aga asi tundus kuidagi kahtlane kuna neid telliskive oli rohkem kui 1 seal auto ümber
Ega ma ei tea ka äkki tõesti pani omanik tellikad sinna alla

- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Samas suht loogiline isegi - sest ilmselt tunge varastatakse ka tänapäeval ja proovi sa kivide pealt autot ilma tungita nii kergesti kätte saadaReimers kirjutas:Kõik rattad ei olnudki läinud alt aga asi tundus kuidagi kahtlane kuna neid telliskive oli rohkem kui 1 seal auto ümberEga ma ei tea ka äkki tõesti pani omanik tellikad sinna alla

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Seisis see volkar veel tänagi üks ratas puudu ja kivid all 

Sceleton kirjutas:Tere foorumi rahvas.
Nimelt Tartu linnas on kaduma läinud(ilmselt vargapoiste käe läbi) BMW originaalkilbid.
Välja näevad sellised.
KUI KEEGI PAKUB FOORUMIS VÕI KUSKIL MUJAL NEID MÜÜGIKS, SIIS PALUN VÕTTA ÜHENDUST TELEFONIL 58140959 või PS
Indrek
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
no krt olgu ta odav või mitte, sina nüüd tead mis on varga ohvri jaoks odav või ei ole...kui midagi öelda pole siis jätagi ütlemata, paistad targem kaSteven89 kirjutas:Oii kurja, need on vist kallid asjad
Peab silma peal hoidma.

´17 4Drive
Nii tihe foorumi külastaja nagu ma olenMrk kirjutas:Kus kandis?jevgeni kirjutas:No nii, nüüd ka minuni jõudis kord. Täna öösel minu "Raudse musi" neerud läksid kellelegi doonoriks. Ainus tundemärk on see, et ühele neerule ( vist vasak) poleerimise käigus oli jäänud poleerimismasina jälg. Nii et parajad tõprad.

Aga neerud läksid minema Mustamäe tee lõpus. UM-s uued maksavad ligi 2 K. õnneks sain uued Almelost mingi 500 eekuga. Pole originaal, aga toimivad täitsa hästi.
BMW is lifestyle
X5 3.0d e53 ´05
X5 3.0d e53 ´05
Öösel kella 1 ajal läksin välja suitsu tegema. Mul oma maja ja auto on pargitud tänavale akna alla pm. Vaatasin siis, et mingi 2 kutti jalutavad mööda ja üks virutas jalaga vastu mu autot nii, et signa hakkas karjuma. Astusin ukse varjust välja valguse kätte ja siis panid jooksu.
Õnneks midagi nad ei rikkunud aga öösel magada ka eriti ei julgenud.
Ma arvasin, et Nõmme on rahulik kant.
Õnneks midagi nad ei rikkunud aga öösel magada ka eriti ei julgenud.
Ma arvasin, et Nõmme on rahulik kant.

Tagavedu pole naistele? :D
BMW E36 coupé 316i 1994 a.
Kontrollisid ilmselt. Kas signa töötab jne.
Soovitan autol silm peal hoida!
Soovitan autol silm peal hoida!

Teine variant on autos magada! 

Tagavedu pole naistele? :D
Ja jõudis aeg minuni.. mõlemad peegliklaasid ja kinnitused p e r s s e s..
Viimsi mereranna kant.. Arvatavasti täna öösel... Kell 15.00 avastasin..
TÄNAN KAASKODANIKUD!
Viimsi mereranna kant.. Arvatavasti täna öösel... Kell 15.00 avastasin..
TÄNAN KAASKODANIKUD!
e39. 99a. 535. tumesinine. manual. M-pakett. <--- Müüdud.. Thank you GOD:)
-
- Huviline
Mul ka täna öösel Viimsi vallamaja lähistelt juhipoolne peegliklaas koos juurdekuuluvaga minema viidud, kõrvalistujapoolne lekib, see jäeti külge
UMis 5448.- ...
UMis 5448.- ...
aga tee ka menti avaldus... ma tegin lihtsalt naljapärast... sul seal ligidal politsionu.pancho villa kirjutas:Mul ka täna öösel Viimsi vallamaja lähistelt juhipoolne peegliklaas koos juurdekuuluvaga minema viidud, kõrvalistujapoolne lekib, see jäeti külge
UMis 5448.- ...
-
- Huviline
eks läheb ja raiskab seda aega, kui hommikul meeles on, sai paar tunnikest tagasi avastatud alles
Pääskülas on tekkinud ka mingi bmw vihkaja
Paar kuud tagasi läksid mul aia tagant numbrid ja täna öösel oli õe Annely auto maja ees ja mõlemad embleemid lännu!
Ikka päris normaalne vigastus peab inimesel olema, et siukest asja vaja virutada. Aga eks numbrid on olemas juba, nüüd embleemid ka, mis järgmiseks?

Paar kuud tagasi läksid mul aia tagant numbrid ja täna öösel oli õe Annely auto maja ees ja mõlemad embleemid lännu!

Ikka päris normaalne vigastus peab inimesel olema, et siukest asja vaja virutada. Aga eks numbrid on olemas juba, nüüd embleemid ka, mis järgmiseks?

kurb kurb... vaatan, et suur hulk ostab endale just uusi embleeme... eks üsnapea siis näha ole kaua neid enda autol imetleda saate;(
täna öösel läksid auto(E39) küljest õismäel kullerkupu poe lähedalt sellised peeglid kaduma, juhipoolne jalg jäi külge. kellelegi pakutakse siis kohtuks isegi isiklikult pikanäpupoistega 56133818.
http://www.upload.ee/image/659996/varu_1259693761.jpg
http://www.upload.ee/image/659996/varu_1259693761.jpg
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Krt ronivad külje alla kohe...hakka või põdema

´17 4Drive
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Ööseks peeglitele ja muule elektrilaeng sisse. Eks see oleneb jah,kus auto öösel seisab,lasna,musta ja muud mäed on neid rotte täis,kes öösel nillivad,olen paar korda ka kätte saanud varga,kui lasnas elasin ja ütleme nii,et politsei saabumine oli neile päästerõngaks,sest viha,mis mul sees oli,tuli ju välja elada.Viidi "nahk "politsei autoga kõigepealt traumapunkti ja siis politseisse...
Närvi ajas see,et hiljem uurijad ajavad ju seda näpujälgede tuvastamise tahma/tinti terve auto seest täis 

Sama ka Lasnamäel.
E39 varastati täna öösel mõlemad peegli klaasid.
Kui keegi pakub müüa siis ostaksime tagasi 59006249
Jubedad fruktid on küll liikumas!!!!!!
Tänud aitajatele ja kui kellelgi nii sama müüa peegliklaase E 39 -le siis oleme ostjad.
Tänks ette,
H
Tänud aitajatele ja kui kellelgi nii sama müüa peegliklaase E 39 -le siis oleme ostjad.
Tänks ette,
H
Kus kandis täpsemalt muidu? Kahju,et nii läks. Mul ühte on painutatud korra, aga nägid,et vist tuksis ja veel küljes, aga kes teab kui kauaksasjane kirjutas:Sama ka Lasnamäel.
Tänks ette,
H

Ümera tänavalKlots kirjutas:Kus kandis täpsemalt muidu? Kahju,et nii läks. Mul ühte on painutatud korra, aga nägid,et vist tuksis ja veel küljes, aga kes teab kui kauaksasjane kirjutas:Sama ka Lasnamäel.
Tänks ette,
H
- Günther
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e39 M5
mul vanaema ja onu mersul varastati eelmine nädal mõlemad peegliklaasid Haapsalust kastani poe kandist. Kahju ca 3k
Tuttav jättis 2001a C klassi MB sadamasse D-terminali (tasuline parkla), tagasi tulles avastas, et mõlemad küljepeeglid on läinud kõige täiega. Uued peeglid 11200 eeku. Päevas tulla sealt avaldustega 3-4 ohvrit politseisse, nii et ei soovita sinna autot jätta.
C klassil on kinnituskruvid veel väljapool, ehk siis klapid peeglid kokku ja saad kruvidele ligi ilusti ja peeglid tervelt kätte. Aga siin natuke eestpool E36 "M peeglid", mis pihta pandi, näitab juba inimese lauslollust... esiteks lõhud peeglid ära mis tähendab, et nendega pole enam pärast suurt midagi peale hakata, teiseks oli tegu aftermarket asjadega (mis muidugi ei õigusta vargust).
Töökaaslase VW Transporterist kadus Kalamajas GPS. Seade ise oli peidetud kindalaekasse, aga pidevast kasutamisest jääb iminapa jälg esiklaasile ja ju siis sellest said haisu ninna. Küljeklaas löödi kildudeks ja läinud ta oligi.
Prognoositavalt kogub varguste arv hoogu, nii et soovitaks kõigil hoolas ja tähelepanelik olla
C klassil on kinnituskruvid veel väljapool, ehk siis klapid peeglid kokku ja saad kruvidele ligi ilusti ja peeglid tervelt kätte. Aga siin natuke eestpool E36 "M peeglid", mis pihta pandi, näitab juba inimese lauslollust... esiteks lõhud peeglid ära mis tähendab, et nendega pole enam pärast suurt midagi peale hakata, teiseks oli tegu aftermarket asjadega (mis muidugi ei õigusta vargust).
Töökaaslase VW Transporterist kadus Kalamajas GPS. Seade ise oli peidetud kindalaekasse, aga pidevast kasutamisest jääb iminapa jälg esiklaasile ja ju siis sellest said haisu ninna. Küljeklaas löödi kildudeks ja läinud ta oligi.
Prognoositavalt kogub varguste arv hoogu, nii et soovitaks kõigil hoolas ja tähelepanelik olla

TechFrigo
Different races, different faces
Different races, different faces
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Sõbrantsi autol läks pirital öösel autost hunnik riideid ja telefon :S . Auto on pargitud maja alla tõkkepuuga parkalsse, suht karmilt laksavad vargapoisid ikka.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
toivoku kirjutas:Sõbrantsi autol läks pirital öösel autost hunnik riideid ja telefon :S . Auto on pargitud maja alla tõkkepuuga parkalsse, suht karmilt laksavad vargapoisid ikka.
Täiesti uskumatu,isegi naiste riideid varastakse

Endalgi kuskil kaubakeskuse parklas olen püüdnud asjad silma alt ära panna,naine on veel natuke töganud ka...varsti ei või vist isegi veepudelit autosse jätta,see ka ju kuni 1 eek väärt