Z4 navi E46-s

Vaadates muid asju, jäi silma mulle E38 kupee, mida pole elu seeski näinud
Suur töö ära tehtud... kahju, et GB lipuga vähe nihu läinud. Eriti veel, kui oletada, et sõiduk Inglismaalt.kert6 kirjutas:http://img715.imageshack.us/img715/8025/dscn0585x.jpg
Zipp kirjutas:Millega tegu üldse?Tahaks veel pilte!
new year, new project. 2.8 supercharged
e30zone.netKivissaar kirjutas:mingit linki antud e30 kohta?
Ära raiska interneti tühja jutu peale. Maitsed on erinevad. Minuarust näiteks need kerevärvi liistud ja lingid su valge auto küljes moodustavad äärmiselt koleda terviku, aga see on minu maitse ja sellest ei muutu mitte midagi.oo7 kirjutas:Pigem kuskil parklas kõvatamine
Püüa olla natuke. Muidu Kustasega nõus.oo7 kirjutas:Nende linkidega on võimalik täitsa sõita veelEi pea parklas seisma
Tundsid ennast vist puudutatuna et mu linke norid
oo7 kirjutas:sel juhul siis rehvide peale vägistamine, nii et pärast enam muud teha ei saa kui kuskil parklas kõvatada
Kuule ma olen mitut psühholoogia valdkonda õppinud, aga need valged liistud feat. lingid on lihtsalt rõvedadoo7 kirjutas:Minu auto kallal nokkima hakkamine tähendab psüholoogias õpetatu järgi ühte asja, mida ma siinkohal enam mainima/seleta ei hakka
Mul oli 10 tollisel Rondellil 245/40/17 rehvid. Rohkem ei andnud lihtsalt panna ja strech mõnele autole kena juloffa kirjutas:Kas sa tahad öelda et drifti autodega ei tehta ka muud kui lastakse parklas üksteise velgede peale onaaži? enamus JDM driftikaid paugutavad 10" peale stretchitud 245 rehvidega. 35 või 40 profiiliga rehv ei paindu lihtsalt niimoodi läbi nagu su 65 profiiliga balloon.