E39 kesklukuga jama
E39 kesklukuga jama
Oskab keegi aidata, lihtsalt ühel hetkel enam esiuste kesklukustus ei toimi? enne pole kordagi jama olnud, lihtsalt ühel hetkel enam ei reageeri millelegi. Kus viga hakata otsima? Kas on mingid kaitsmed, või kohe mootorid või üldse mingi aju või asi?
Bmw e46 330d 150+kw
Bmw e30 328turbo 142+ kw
Bmw e46 330i turbo :)
Bmw e30 328turbo 142+ kw
Bmw e46 330i turbo :)
Re: E39 kesklukuga jama
tere asi võib olla mingi juhtmes aga ei pruugi võib ka olla mootori viga mul oli ka kunagi siuke jama aga mull oli lihtsalt üks juhe ära sulanud ja vahetasin välja ja toimis kõik jälle
kusagil oli mu teema- kus pikalt seletatud.
Mul viga oli siis moodulis. Nimelt relleed olid tahmased seest...
Mul viga oli siis moodulis. Nimelt relleed olid tahmased seest...
- taff911
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5 F15 40D 2015
Mul oli mõned kuud tagasi sama asi täpselt, et esimesed ei lukustu ning jäävad lahti, ootasin mingi tunnikese ning läksin proovima ning kõik hakkas iseenesest tööle
Arvan et ka äkki mingi juhe kuskil vigane. e39 520i 96a

Mul on eelmine suvi nt nii, et kõik uksed peale juhuioma tulid lahti ja läksid ka kinni. Pmst sai terve suve peaaegu autosse kõrvalistuja poolt mindud.
Probleem oli juhiukse lukumootoris.
Probleem oli juhiukse lukumootoris.
Mul on ka paar korda juhtunud, et vajutan salongist samal ajal keskluku avamise nuppu, kui keegi juba linki sikutab. Tundub, et see asi on n.ö. sünkroonist välja minek.
Ja olen avastanud, et kui puldist enam ei saa, siis laksust läheb asi paika, kui juhiuks võtmega lukustada!
Ja olen avastanud, et kui puldist enam ei saa, siis laksust läheb asi paika, kui juhiuks võtmega lukustada!
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
minul oli paar nädalat tagasi, mure selline et kõrvalistuja uks ei läinud kesklukust lukku ega ka el. aken ei töötanud. viga lihtne, kaitse oli läbi...
Toy`s For Boy`s
Kas selleks puhuks ongi asend nr 5.?priitv8 kirjutas:Tundub, et see asi on n.ö. sünkroonist välja minek.