Tervist!
Tekkis mure, auto muusikasüsteem ei mängi. Makk mängib. Küljes on veel võimendi ja woofer. Probleem algas nii.. muusika taustaks tuli mootori põõretega kasvav vilin niiöelda. Siis järgmiseks kadus muusika ära, hakkas kindla intervalliga taguma muusikat hetkeks, nagu tõks-tõks-tõks:D Jama ***** on.
Võimul kaks tulukest kirjadega PROT ja PWER, kui muusikat korraks lööb siis kaub PROT-ist tuli ära ja PWER tuli läheb põlema. Keeruline küll, aga ehk mõni helitehnikaga kodus olev mees oskab targemat öelda.
Tervitades,
Pioneer
Helisüsteemi kala!!!
Re: Helisüsteemi kala!!!
Sul siis viga võimendis ehk? Kui See PROT põlema läheb, siis see näitab, et miskit viga võimendusega. Võta kõlar tagant ja vaata, mis siis juhtub. Kui PROT põleb, siis ei tulegi heli, kuina kaitse rakendub võimendil.
Võta sisendist ka juhtmed tagant, jäta ainult toide ja lülita võimendi tööle, kas süttis PROT tuli või mitte?
Tasuks pöörduda selle murega ehk ka elfaelektroonika foorumisse, kui siit miskit asist vastust ei tule.
Aga kui protectioni tuli jääb põlema, siis pead leidma remondimehe, kes asja korda teeb. Ehk on mõni väljunditrans lühises või miskit.
Võid ka manuali uurida, et mis seal selle kohta kirjeldatakse.
Võta sisendist ka juhtmed tagant, jäta ainult toide ja lülita võimendi tööle, kas süttis PROT tuli või mitte?
Tasuks pöörduda selle murega ehk ka elfaelektroonika foorumisse, kui siit miskit asist vastust ei tule.
Aga kui protectioni tuli jääb põlema, siis pead leidma remondimehe, kes asja korda teeb. Ehk on mõni väljunditrans lühises või miskit.
Võid ka manuali uurida, et mis seal selle kohta kirjeldatakse.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Tervitus!
Võtsin kõik kõlarid võimult tagant ära, jätsin ainult toite ja RCA juhtme. Võimul ikka Prot tuli põleb, hakkas veel kiiremini tõkkama võimendi.
Võtsin kõik kõlarid võimult tagant ära, jätsin ainult toite ja RCA juhtme. Võimul ikka Prot tuli põleb, hakkas veel kiiremini tõkkama võimendi.
Terv
Mul on originaalvõimugsa sama jamapraegast aint tõksub (E34)Kas saab võimu remontida v tuleb uus osta
Mul on originaalvõimugsa sama jamapraegast aint tõksub (E34)Kas saab võimu remontida v tuleb uus osta
Oligi võimu viga. Hea inimen Jüri asulast andis mõne raha eest võimu ja töötab. Tänud aitajale