Ma loodan, et Viljar on ilmataaduga ka läbirääkimisi pidanud.Tahaks ju sooja ilma ja päikest.

Läbi Väike-Maarja tuleb väike ring sisse, seega olen üsna kindel, et kolonn sealt läbi kindlasti ei sõida. Aga ühineda võid kolonniga siiskilauri91 kirjutas:Kas kolonn läbi Väike-Maarja ka sõidab? Ühineks teiega seal
Kolonn sõidab läbi Rakvere Rägavere tee Vetiku küla poole? Sellisel juhul tuleksingi ma sinna ristimikule:Rain530 kirjutas:Läbi Väike-Maarja tuleb väike ring sisse, seega olen üsna kindel, et kolonn sealt läbi kindlasti ei sõida. Aga ühineda võid kolonniga siiskilauri91 kirjutas:Kas kolonn läbi Väike-Maarja ka sõidab? Ühineks teiega seal
Ilmselt seda sama teedpidi vast tulemegi.Kõige otsem ju, läbi Rakvere ja siis sealt edasi ?lauri91 kirjutas:Kolonn sõidab läbi Rakvere Rägavere tee Vetiku küla poole? Sellisel juhul tuleksingi ma sinna ristimikuleRain530 kirjutas:Läbi Väike-Maarja tuleb väike ring sisse, seega olen üsna kindel, et kolonn sealt läbi kindlasti ei sõida. Aga ühineda võid kolonniga siiskilauri91 kirjutas:Kas kolonn läbi Väike-Maarja ka sõidab? Ühineks teiega seal
See on kõige otsem (ja kiirem) tee vist jah. Mis kellaaeg seal võiksin juba u olla?Marko S kirjutas:...
Ilmselt seda sama teedpidi vast tulemegi.Kõige otsem ju, läbi Rakvere ja siis sealt edasi ?
Ma arvan, et kõige lihtsam variant on see, kui keegi (näiteks mina) Sulle ette helistab ja ütleb, et selle selle ajapärast oleme seal.Üks variantidest.lauri91 kirjutas:See on kõige otsem (ja kiirem) tee vist jah. Mis kellaaeg seal võiksin juba u olla?Marko S kirjutas:...
Ilmselt seda sama teedpidi vast tulemegi.Kõige otsem ju, läbi Rakvere ja siis sealt edasi ?18:00 stardite Tallinnast? Mingi 19:00 aeg?
See on positiivne, ilma peab olema ja tulema.Meil on ju makstud selle eest!Annely kirjutas:Nädalavahetuseks lubab jälle kuumarekordeid!
Ma püüan meeles pidada siis, et me Sulle ka helistame.lauri91 kirjutas:nr mul allkirjas olemas, 30 min oleks vähemalt vaja ette teatada