525td 85kw MOOTORIS JAMA :(

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Riff007
Huviline

525td 85kw MOOTORIS JAMA :(

Postitus Postitas Riff007 »

Tere, auto on 525td 85kw, automaat ja 94a väljalase, nimelt jama selline, et mootor käib suht vigaselt ja jätab pütte vahele.Samuti jõudu pole , kui pisut kiirendada, siis laseb käigud madalamaks ja kuni piirajani välja.Küttekulu on ka meeletu!
Vesi läheb ka kohati keema mootoris, tavaliselt siis kui kont sees on.Kohapeal on temp näidik norm, kuid vahest sõites kisub asi jamaks.
Mis mina olen mootori juures tähele pannud: Neljanda pihusti juures "muliseb" diislit välja pisut.JA samamoodi ka el pumba juurest tilgub vähe.Sealtkohast kus küttetorustik läheb.

Mis auto müüa rääkis: Arvas, et el pump hakkab ära minema ja on teist vaja, kuid väga kindel ta selles ei olnud.

Palun siis, äkki keegi oskab mingeid näpunäiteid jagada.
Ette tänades :)

PS:Armatuuri juures on 5 rohelist tuld ja neist kaks "põlevad", kas see on ka kuidagi pihustitega seotud?
Riff007
Huviline

Re: 525td 85kw MOOTORIS JAMA :(

prelude20
Huviline
Peamine sõiduk: Metroo

Postitus Postitas prelude20 »

rohelised tuled näitavad õlivahetus intervalli. 2 posti saad veel sõita. siis süttib kollane, mille süttimisel on aeg selle vahetamisele mõtlema- st vahetada :D

pihustileke- vask seibid ära vahetada. samas võivad ka tilkuda ülevoolu voolikud. need pisikesed kummi kaared ühest pihustist teise.
pumbaleke- pildilt ma ei saa aru kus see on . vb pihusti torud, kui pump ise siis remonti. kasuta otsingit- see diislimeeste rõõm- kord vähemalt pumpa remontida. tempi asjad lase üle vaadata. võib lõpppeda kõvera kaanega. ülekuumenemisele see moto on eriti maias kohe
Viimati muutis prelude20, 01.08.2010 20:55 15, muudetud 1 kord kokku.
TimoA
Huviline

Postitus Postitas TimoA »

rohelised tuled on oil service

Lõpuks kustuvad rohelised tuled ära ja lähevad punased põlema :)
Riff007
Huviline

prelude20 kirjutas:rohelised tuled näitavad õlivahetus intervalli. 2 posti saad veel sõita. siis süttib kollane, mille süttimisel on aeg selle vahetamisele mõtlema- st vahetada :D

Tehnika ei salli lolle :D .....Nonii, vähemalt sain targemaks..heh :cool:

Aga, muu jama, oskab keegi seletada midagi vms :roll:
Riff007
Huviline

prelude20 kirjutas:rohelised tuled näitavad õlivahetus intervalli. 2 posti saad veel sõita. siis süttib kollane, mille süttimisel on aeg selle vahetamisele mõtlema- st vahetada :D

pihustileke- vask seibid ära vahetada. samas võivad ka tilkuda ülevoolu voolikud. need pisikesed kummi kaared ühest pihustist teise.
pumbaleke- pildilt ma ei saa aru kus see on . vb pihusti torud, kui pump ise siis remonti. kasuta otsingit- see diislimeeste rõõm- kord vähemalt pumpa remontida. tempi asjad lase üle vaadata. võib lõpppeda kõvera kaanega. ülekuumenemisele see moto on eriti maias kohe

Ülevoolu voolikud ei leki, vaid pihusti alt muliseb välja.Aga pumba juurest ajab sealt välja kus see alumine millegi (ei tea mille) kinnitusmutter on, lisan ka täpsemal pildi.(teatud intervallidega tilgub) http://www.upload.ee/image/717680/100_9703.JPG

Aga aitäh soovituse eest, vahetan homme vasktihendi ära.Aga kas sellest võib ka niipalju pleneda, et mootor käib ebaühtlaselt?
prelude20
Huviline
Peamine sõiduk: Metroo

Postitus Postitas prelude20 »

ikka- silinder ju ei tööta õieti. kas tilgub selle mutri vahelt mis ühendab küttetoru ja pumpa. kui ja siis võid proovida pingutada ettevaatlikult. samas võib mutis olla pikipragu nagu mul oli. muud ei oska pakuda, kui pump ise puhas ja kuiv. kui keegi seda varem ka näppind on siis ma ei imestagi. toru pandud pinge alla ja kinni veetud.
Riff007
Huviline

prelude20 kirjutas:ikka- silinder ju ei tööta õieti. kas tilgub selle mutri vahelt mis ühendab küttetoru ja pumpa. kui ja siis võid proovida pingutada ettevaatlikult. samas võib mutis olla pikipragu nagu mul oli. muud ei oska pakuda, kui pump ise puhas ja kuiv. kui keegi seda varem ka näppind on siis ma ei imestagi. toru pandud pinge alla ja kinni veetud.
Pihusti asja lähen täna õhtul vaatama ja näis mis saab, ostsin tartu boch-ist pihusti seibid kaasa igaks juhuks.
Aga jah, pumba kohta öeldi, et tihendid läbi ja tilgub, sai ka tihendid soetatud ning homme "diisli sassi" juurde, 1750 kr ja vahetab ära.
Aga kui tihendid läbi, kas siis auto jukerdab ka nii nagu eespool kirja panin(tühikäigu raputab vähe mootorit, ja pöörded kõiguvad)?Kõige jamam on see, kui pump omadega "norras" :( , ja neid suht jama leida ka, või mõnel pakkuda sobiliku hinnaga, juhul kui tõesti see propleem!
Veelkord ette tänades!
Vasta