Saime Annelyga ikka korraliku kõhutäie naerda, kui pilte vaadates meenus nii mõnigi unustatud hetk juba

näitab ürituse olemustakibo kirjutas:Valge Draakoni pilt on hindamatu![]()
![]()
![]()
Priit Peljo kirjutas:
Loodan et EBK saab kunagi täiskasvanuks ja vähemalt ei luba avalikult propageerida "rullnokusid" oma klubi foorumis.
Härra Priit Peljo!näitab ürituse olemust
ka muud pildid näitavad suht palju "rullnokusid"teibi tuuning
![]()
liikluseeskirjade rikkumisi jne.
Loodan et EBK saab kunagi täiskasvanuks ja vähemalt ei luba avalikult propageerida "rullnokusid" oma klubi foorumis.
Jõudu EBK-le.
EBK peaks propageerima liikluseeskirjade täitmist???
PS. Esindan oma sõnavõtuga ainult ennast, allkirjas olevad ei puutu asjasse.
LISATUD: Selliseid pilte vaadates, EBK üritusest, siis oma perega neis küll osaleda ei taha. Ju siis liiga korralik kodanik olen.
Kes viitsib võib üles lugeda pildid milledel pole tegemist õlle või teibiga. Olgu, kõiki pilte ma pole ju näinud
Saab ikka, kui tahab. Klubi saab valida, misnäoline olla soovib, milliseid inimesi koondab ja mida propageerib. Või mis selle klubi mõte on?Janely kirjutas:Klubi ei saa kedagi keelata oma vara tuunimast ega ka nõuda vastupidist.
Priit Peljo kirjutas: Ju siis liiga korralik kodanik olen.
Noo, Lauri, sinu pildid on kirss Helise tehtud tordi peallauri91 kirjutas:Heliselt SUUREPÄRASED pildid![]()
Minu tagasihoidlikud fotod:
http://lauri91.jalbum.net/EBK%207.%20Su ... index.html
Klubi EI SAA keelata kedagi oma autot tuunimast, kuid saab valida, kas ta tahab seda autot enam enda nimekirja või mitte!!!Indrek_M kirjutas:Saab ikka, kui tahab. Klubi saab valida, misnäoline olla soovib, milliseid inimesi koondab ja mida propageerib. Või mis selle klubi mõte on?Janely kirjutas:Klubi ei saa kedagi keelata oma vara tuunimast ega ka nõuda vastupidist.
Või noh ... klubi on liikmete nägu ... ja ma isiklikult ei näe klubil juba pikemat aega üldse mingit nägu.
näitab ürituse olemust
ka muud pildid näitavad suht palju "rullnokusid"teibi tuuning
liikluseeskirjade rikkumisi jne.
Jõudu EBK-le.
EBK peaks propageerima liikluseeskirjade täitmist???
PS. Esindan oma sõnavõtuga ainult ennast, allkirjas olevad ei puutu asjasse.
LISATUD: Selliseid pilte vaadates, EBK üritusest, siis oma perega neis küll osaleda ei taha. Ju siis liiga korralik kodanik olen.
Kes viitsib võib üles lugeda pildid milledel pole tegemist õlle või teibiga. Olgu, kõiki pilte ma pole ju näinud
Oli kõrgem. Olid ka aated, sihipärane tegevus BMW maine tõstmisele ja elustiili propageerimine.Baur TC kirjutas:Ametlik BMW klubi Eesti puhul on vist latt natukene kõrgem......
Tegelikult see võiks ja peaks olema Klubi Sünnipäev, aga me kõik nägime, mis sellest sai!Jaanus_P kirjutas:Mis siis sinu arvates peaks olema klubi aasta suursündmus?
Täpselt! Ootan isegi huviga vastust sellele.coleybwoy kirjutas:Raivo palun selgita täpsemalt, sest mina hetkel ei mõista milline nende EBK Suvepäevade tegevus rullnokluse alla liigitub?
Sangpommivise, Vesivõrkpall, Korvpalli vabavisked...jne?
Peipsi järves ujumas käimine, saunas käimine...
Well, see teipimine on minu (vana mehe) silme läbi küll suhtkoht lapsik tegevus. Aga noh. Mis seal ikka.symmi kirjutas:Täpselt! Ootan isegi huviga vastust sellele.coleybwoy kirjutas:Raivo palun selgita täpsemalt, sest mina hetkel ei mõista milline nende EBK Suvepäevade tegevus rullnokluse alla liigitub?
Sangpommivise, Vesivõrkpall, Korvpalli vabavisked...jne?
Peipsi järves ujumas käimine, saunas käimine...
Ja ma ei saa aru mis eelmistel aastatel oli? need kes rahul ei olnud ei leidnud suvepäevade teemat ülesse, et just see aasta ütlemiseks läks?