See kõlab nagu Pavel-Qlimaxakibo kirjutas:BMW tuning on harrastjate seas kõva sõna!

See kõlab nagu Pavel-Qlimaxakibo kirjutas:BMW tuning on harrastjate seas kõva sõna!
Kas sel mitte ka X5-e kapott pole? Muidu peaks vist "kulmujoon" natuke rahulikum olema E46 tulede puhul..?AARE530 kirjutas:Ja veel üks E36, alapealkirjaga E46 facelift (eest on minu meelest nagu mingi konn)
Mis sellel viga on ? Veljed vajaks vahetust ja olekski maasikas valmis
Kas need mitte uue 6. ser. orig. valukad pole? Kui väga häirib, siis veljed üle võõbata...pole mõtet ju kena velge tobeda värvilahenduse pärast kohe välja vahetada?ats87 kirjutas:Mis sellel viga on ? Veljed vajaks vahetust ja olekski maasikas valmis
Väga stiilne ja omapärane e39. Maitsekalt teostatud.topfuel kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=758952
Nägin seda e39 täna, ütleks, et kui veljed välja arvata siis piltide pealt on päris ilus auto.porku kirjutas:Sama siin, ütleks aint veljed on valed ...
Vb vajas pesu, sest värv on selline mille pealt tolm väga hästi välja ei paistaKarel_L kirjutas:Nägin seda e39 täna, ütleks, et kui veljed välja arvata siis piltide pealt on päris ilus auto.porku kirjutas:Sama siin, ütleks aint veljed on valed ...
Pildid on hästi töödeltud või siis ma olen natuke pime..
Nii hästi ta küll ei läikinud.