rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Põhimõtteliselt eeldan sama. Aga see hea minek saabub kuidagi väga järsult ja alati kindla temperatuuri juures. Seega arvan, et segu keeratakse automaatselt teiseks, kui on mingi temp saavutatud. Mis andus seda teeb, ei oska pakkuda.
Kusjuures mul on umbes sama teema.
Nimelt M50B25ga.
Pool külma mootoriga ja jaheda ilmaga hakkab kui ise juurde vajutama.
Ja samas jaheda ilmaga(ca 15 ja alla poole) liigub auto ülimalt nobedalt.
Üle 20 jne on täielik uimerdus.
Nimelt M50B25ga.
Pool külma mootoriga ja jaheda ilmaga hakkab kui ise juurde vajutama.
Ja samas jaheda ilmaga(ca 15 ja alla poole) liigub auto ülimalt nobedalt.
Üle 20 jne on täielik uimerdus.

Ou Vööthüään!!!
- nukitsamees
- Huviline
kui raske või keeruline on panna e46 istmeid e36?
kas siinid ja jutud väga erinevad?
kas siinid ja jutud väga erinevad?
e36 Touring;)
E36-le hangi Vaderid ja korras ei ole mingit E46 istet sinna vaja 

- Tom444
- Huviline
- Peamine sõiduk: Volvo s60
Autoks e36 touring, põhja all on augud kuhu käivad korgimoodi asjad
Juhi jalgade alla oleks vaja uut, oskab keegi varuosa koodi öelda? 

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Kuna küsid koodi, võib arvata, et lammarisse otsima ei lähe.
Helista UM- sse ja saad kohe teada, kas on või ei. Hingehinda nad seal maksma ei peaks. 

- casablanca30
- Huviline
Oskab keegi öelda, kas on selline asi võimalik, et autol on istmesoojendused, aga puuduvad peeglisoojendused? Ilmselt peab konkreetel juhul selleks peegli klaasi eemaldama? Oskab keegi näpunäiteid selleks anda? Natuke uurisin ning nägin peegli taga kahte kinnitusnaga, kuid ei julgenud väga jõuga sinna kallale minna kartuses peegli ära lõhkuda. Autoks siis E36 328 Touring.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Milleks eemaldada peegliklaasi, kui istmesoojendused on, aga peeglisoojendused puuduvad? Kui tahad paigaldada soojendusega peegliklaase, austan sinu tahet, kuid ei teeks paha oma jutt arusaadavalt kirja panna. Samas ei tohiks foorumis puududa vastav teema, kasuta otsingut! 

- casablanca30
- Huviline
Vabandused, kui keeruliselt seletasin probleemijoffe kirjutas:Milleks eemaldada peegliklaasi, kui istmesoojendused on, aga peeglisoojendused puuduvad? Kui tahad paigaldada soojendusega peegliklaase, austan sinu tahet, kuid ei teeks paha oma jutt arusaadavalt kirja panna. Samas ei tohiks foorumis puududa vastav teema, kasuta otsingut!

Keerad peegli kõige ülemisse asendisse, et saad näpud peegli alumise serva alla ajada ning tuleb kergelt ära. Tagasi pannes ära peegli nurkadest suru, sest siis läheb kergesti katki - keskelt suru.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
jah ja tõmba kõik pilbasteks :S seal on koht kust tuleb kruvikeerajaga kinnitus klambirt liigutada.RK1.0 kirjutas:Keerad peegli kõige ülemisse asendisse, et saad näpud peegli alumise serva alla ajada ning tuleb kergelt ära. Tagasi pannes ära peegli nurkadest suru, sest siis läheb kergesti katki - keskelt suru.
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Ju siis mul läks õnneks
Ma susasin näppudega ja hoopis tagasi pannes lõhkusin ära 

- casablanca30
- Huviline
Nagu ma aru saan, siis see on õnnemängRK1.0 kirjutas:Ju siis mul läks õnneksMa susasin näppudega ja hoopis tagasi pannes lõhkusin ära

Ja siis veel selline küsimus, et kas E36-l saab esituledes eraldi vahetada lähitulesid? Ma olen vaadanud, et tegelikult käib kogi kupatus koos tulede esiklaasiga küljest ära, kuid ma kuna kaugtuled on mul väga korralikud, siis ei tahaks tervet komplekti välja vahetada. Tulede välimine klaas kah üsna tegus veel. Oskab keegi öelda, millised olid originaalis vanemad tuled, kas luupidega? Sest erinevatest kohtadest saab väga vastukäivat infot nende kohta.
- Razta
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E91 320d LCI 2009a
sõida autoga ringi ja pärast sõitu pane näpud peegi klaasi peale, minuarust oli tuda kohe et peeglid soojad. Või vihmaga peaks ka peeglid puhtad püsima kui soojendus töötab..casablanca30 kirjutas:Vabandused, kui keeruliselt seletasin probleemijoffe kirjutas:Milleks eemaldada peegliklaasi, kui istmesoojendused on, aga peeglisoojendused puuduvad? Kui tahad paigaldada soojendusega peegliklaase, austan sinu tahet, kuid ei teeks paha oma jutt arusaadavalt kirja panna. Samas ei tohiks foorumis puududa vastav teema, kasuta otsingut!Peegli klaasi eemaldamise all mõtlesin seda, et ega muud moodi teada vist saa, kas on soojendusega või mitte - minu teada on soojendusega peeglil tagaküljel kaks juhet pistikuga. Ma ei tahaks enne niisama ostma hakata neid uusi klaase, kui võib olla nii, et ka praegused on soojendusega. Kuna nad ei tööta, siis võib probleem olla mujal
Realoemist vedrustuse juppe vaadates näeb sellist rida:
For vehicles with:
National version eastern europe (L816A) = Yes
Or:
Poor road package (S815A) = Yes
Ehk siis mis on selles ida-euroopa/halva tee komplektis erinevat kui tavalises?
For vehicles with:
Or:
Tere
jJanno
E39 kohta ei tea, aga "Poor Road E36" oli kõrgem kui tavaline.topfuel kirjutas:Realoemist vedrustuse juppe vaadates näeb sellist rida:
For vehicles with:
Or:
jJanno
exTouring
Razta kirjutas:sõida autoga ringi ja pärast sõitu pane näpud peegi klaasi peale, minuarust oli tuda kohe et peeglid soojad. Või vihmaga peaks ka peeglid puhtad püsima kui soojendus töötab..casablanca30 kirjutas:Vabandused, kui keeruliselt seletasin probleemijoffe kirjutas:Milleks eemaldada peegliklaasi, kui istmesoojendused on, aga peeglisoojendused puuduvad? Kui tahad paigaldada soojendusega peegliklaase, austan sinu tahet, kuid ei teeks paha oma jutt arusaadavalt kirja panna. Samas ei tohiks foorumis puududa vastav teema, kasuta otsingut!Peegli klaasi eemaldamise all mõtlesin seda, et ega muud moodi teada vist saa, kas on soojendusega või mitte - minu teada on soojendusega peeglil tagaküljel kaks juhet pistikuga. Ma ei tahaks enne niisama ostma hakata neid uusi klaase, kui võib olla nii, et ka praegused on soojendusega. Kuna nad ei tööta, siis võib probleem olla mujal
Jepp, nii ta on, et tunda on kohe et klaasid soojad...Hõõrusin vihmapiisad laiali klaasile ja oli näha isegi aurustumist...

Täna hommikul olid igatahes u. minutiga peeglid täiesti kuivad, käivitasin siis ei paistnud isegi läbi
Kui ees käsipiduri kangi juures need 2 trossi on lõdvad (mutreid saaks umbes 1cm peale keerata enne kui asi kinni oleks) ja aegajalt on tagumised veljed tulikuumad, siis võib arvata, et kässer on ennast tagant "peale kerinud" kuidagi või siis peale viimast peale tõmbamist kinni jäänud? E36 325 autoks siis.
Viimane kord käsipidurit tõmmati peale juuni kuus ülevaatusel.
Viimane kord käsipidurit tõmmati peale juuni kuus ülevaatusel.
Mitu mootoripatja on 535 v8 99a mootoril??
Mitu manuaal käigukast patja on??
Kes remondimehed, need teavad kaua aega ka vahetus vötab, siis oskaks arvestada..
Tänan.
Kes remondimehed, need teavad kaua aega ka vahetus vötab, siis oskaks arvestada..
Tänan.
e39. 99a. 535. tumesinine. manual. M-pakett. <--- Müüdud.. Thank you GOD:)
Patjasi 2+2. Kastipatjade vahetus on lihtne (u. pool tundi kokku), mootori omadega rohkem nikerdamist (eriti vasak pool V mootoril), max. 2 tundi.randolsd kirjutas:Mitu mootoripatja on 535 v8 99a mootoril??
Kes remondimehed, need teavad kaua aega ka vahetus vötab, siis oskaks arvestada.
E70 N52B30
- casablanca30
- Huviline
Kui 1. käiku sisse pannes kostab selline õrn kolks või müks tagasillast, siis milles võib olla probleem? Autoks E36 328 ilma LSD-ta
Tagasillapuksid, gardaanileevendi?casablanca30 kirjutas:Kui 1. käiku sisse pannes kostab selline õrn kolks või müks tagasillast, siis milles võib olla probleem? Autoks E36 328 ilma LSD-ta
BMW e34 525tds 105kW & Honda CBR1000f 98kW & CBR1000rr 126kW
keegi tuleklaaside vahetusega tartus tegeleb või oskab nõu anda? e36 esitulel ja udukal vaja klaasid vahetada
ei tule vastust..
Viimati muutis Aquip, 05.11.2010 16:14 53, muudetud 1 kord kokku.
On keegi kuulnud midagi sellisest firmast nagu Meat & Doria? 

Mul ka vahest harva, põhjus peaks olema diffri patjades. 2 tk neid on, ei maksa palju (100.- kanti tk), aga igalpool ei müüda neid kahjuks.casablanca30 kirjutas:Kui 1. käiku sisse pannes kostab selline õrn kolks või müks tagasillast, siis milles võib olla probleem? Autoks E36 328 ilma LSD-ta
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
2tk? 3 on neid nimelt, tihtipeale tyyp viga see,et sild kerekyljest lahti.lauri91 kirjutas:Mul ka vahest harva, põhjus peaks olema diffri patjades. 2 tk neid on, ei maksa palju (100.- kanti tk), aga igalpool ei müüda neid kahjuks.casablanca30 kirjutas:Kui 1. käiku sisse pannes kostab selline õrn kolks või müks tagasillast, siis milles võib olla probleem? Autoks E36 328 ilma LSD-ta
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541