Minu arust võikski see olla Klubi üks eesmärkidest ja initsatiiv peaks tulema eelkõige Klubi poolt. Ma olen äkki valesti aru saanud, aga puuduks justkui siht kuhu suunas EBK liigub

. Ses osas võiks valgustada keegi natuke, näiteks PS`i vältimaks OT.
Mis puutub maine parandamisse, siis klubiliikmete seisukohast on asi väga lihtne. LE täitmine peaks olema juba endastmõistetav nagu Mikk ütles, seega lisakleebis neile pole vajalik. Vastasel juhul võiks Eesti BMW Klubi kleepsu autole paigaldamata jätta ja olla huvilise staatuses edasi. Meil on siin ju päris palju asjalike huvilisi, kes mingil põhjusel arvavad, et klubiliige olla pole nende huvides. Nüüd need huvilised, kes siiski soovivad midagi omal käel ära teha, miks mitte algatada see kampaania? Inimene üle ülekäiguraja lasta on samuti elementaarne, ometi käis varem tee ületamine selleks ette nähtust kohast üle "kivide ja kändude". Tuli teha mõned kampaaniad ja ennäe, asi muutus tunduvalt paremaks. Mitte küll ideaalseks soovitule (inimesed jäävad praegugi ülekäigurajal auto alla

), kuid siiski paremaks.
Need autod, mis vastavaid kleebiseid kannavad, peaks siis ka tõesti eeskujulikult liiklema, muidu osutub teie poolt inimestele edastatav informatsioon soovitule vastupidiseks. Ehk siis kasu asemel saaksite hoopis kahju. Aga kes arvavad, et saavad LE täitmisega kenasti hakkama, siis lükake asi käima.
Mis mind ennast puudutab, siis BMW mainet olen teadlikult üritunud tõsta viimased 4 aastat. Siis samal viisil, ainult sildistamata kujul. Kampaania kleepsu vastu otsene huvi puudub, kuna õige varsti hakkab auto ühte teist kirja kandma. Kahjuks pole see Eesti BMW Klubi, kuid tingimused on üsna samad

Kokkuvõttes eesmärk on ju ühine ja mida rohkem meiesuguseid on, seda suurem tõenäosus on ka, et üldsuse arvamus lõpuks muutuma hakkab.