Auto ostsin umbes kaks kuud tagasi. Mootor vajas vahetust ja kuna raha nappis siis tasa ja targu ma teda tegin. Mootor maha auto garaašist välja ja nii ta seisis 2 kuud väljas.
Tuues toimis spido plokk ilusti. kõik jutud seal all olid loetavad ja värki. Nüüd kui mootor peale sai ja auto iluvigade eemaldamisele läks märkasin, et seal kus kõik need hoiatused jooksevad, et see ühtlaselt tuhm seal. Kui süüde välja keerata ja võti ka välja võtta süütelukust jäävad õlikann ja aku tuli armatuuris põlema ja akule jääb tarbimine järgi. Kui auto seisab, võtit ees ei ole ja kui tõmban seisupiduri peale hakkab armatuuris põlema märgutuli (P). See põlema ei tohiks hakata kui süüde sees ei ole.
Teine viga mida nägin on see, et kui auto käib ja soenduse puhuma panen siis kõik hea, kuid kui auto seisma jätan ja võtme ka välja võtan jääb ventikas puhuma. Ventikas jääb seisma ainult siis kui keeran 0 asendisse selle. Olgu ka öeldud, et ventikas töötab igas asendis. Samas ei tööta "soenduse plokkil" nupud, kus õhku külmemaks ja soojemaks keerata.
Ise arvan, et kui auto seisis siis niiskus tegi nende asjadega oma töö. Kui kellelgi veel selliseid jamasid on olnud võiks kribada mille vahetusega need jamad eemaldas.
Küsimus, kas e34 "soenduse plokk" ka sobib e32le. Sama küs. ka spido ploki kohta.
Samas kui kellelgi Tartus neid pakkuda ja kui keegi on ka nõus neid nädalavahetuseks prooviks andma oleksin väga tänulik.
e32 730 Elektrikala
Re: e32 730 Elektrikala
Pead uurima hakkama.
Mingile osale jääb autost toide peale, kui süüte välja keerad.
Skeem kätte ja vaatama, kust need asjad toite saavad ja nuhkima autosse, et kust see osa katkestamata jääb.
Mingile osale jääb autost toide peale, kui süüte välja keerad.
Skeem kätte ja vaatama, kust need asjad toite saavad ja nuhkima autosse, et kust see osa katkestamata jääb.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
viga käes. Geneka ergutusvoolu juhtme isoleer oli katki ja vastu geneka peavoolu juhet. Põmst oli kogu aeg nagu süüde sees.
-
- Huviline
mul jääb el akente valgustus kergelt õõguma ja imeb aku tühjaks paari päevaga kas võib ka asi olla selles?
On sul originaal raadio autos või järelpaigaldatud?
Pahatihti tehakse raadiote paigaldamisel viga, kus süütulukust tulev toide ühendatakse raadio taga kokku pideva toitega, mille tulemusena jääb paljudele asjadele toide järele olenemata süüteasendist.
Pahatihti tehakse raadiote paigaldamisel viga, kus süütulukust tulev toide ühendatakse raadio taga kokku pideva toitega, mille tulemusena jääb paljudele asjadele toide järele olenemata süüteasendist.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)